Naslovna // Društvo // Ćuprijski ,,Kul“ najbolji

Ćuprijski ,,Kul“ najbolji

 

NA REPUBLIČKOJ DOMIJADI U NOVOM SADU
ĆUPRIJSKI ,,KUL“ NAJBOLjI

„Kul“, autorsko delo dramske sekcije Doma učenika srednjih škola „Srećno“ proglašeno je najboljim na republičkoj Domijadi u Novom Sadu koja je održana prošle sedmice. Time je potvrđeno prvo mesto osvojeno u Kragujevcu, na regionalnoj Domijadi.
-Tajna našeg uspeha je u igri, pravoj dečijoj igri koja je proizašla iz odlične atmosfere u našem „Malom domu velikog srca“.Hvala glumcima, našoj deci, koja su pokazala veliko požrtvovanje, jedinstvo i snagu na sceni – kaže Marija Miladinović, kreatorka predstave „Kul“ i vaspitačica u domu.
Direktorka Doma učenika srednih škola „Srećno“ Tatjana Milojević je rekla da samo dugotrajan, naporan i pošten rad donosi prave rezultate.
-Deca su na prvom mestu. Nekoliko godina unazad stvaramo uslove za njihovo dokazivanje na sportskom, kulturno-umetničkom i kreativnom polju. Moja najveća sreća je pre svega njihov uspeh u školi. To znači da smo im na pravi način omogućili da daleko od kuće i porodice uče i postižu odlične rezultate. Ponosna sam na njih i mogu da im obećam da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da uređujemo naš „Mali dom velikog srca“, kako bismo se svi u njemu osećali kao kod kuće i ostvarivali još bolje uspehe na svim poljima – naglasila je direktorka Milojević.
Ona se zahvalila i kompletnom vaspitačkom kadru koji je imao sluha za dečije potrebe i sproveo ih u delo.
N.P.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .