Naslovna // Društvo // Da matematika ne bude bauk !

Da matematika ne bude bauk !

Predavači su stručnjaci iz oblasti matematike, a časovi tokom septembra će biti besplatni za sve polaznike

Predavači u školi (s leva na desno): profesori Darija Sojević-Todorović i Velibor Todorović i učitelj Ivica Horvati

Škola matematike „Na kvadrat“ zvanično je otvorena protekle subote u tržnom centru „Žir“ u Jagodini. Vlasnik škole je profesor matematike Velibor Todorović, koji će biti jedan od predavača srednjoškolcima i studentima. Pored njega, nastavu će učenicima držati i učitelj Ivica Horvatić, koji će raditi sa predškolcima i učenicima mlađih razreda osnovnih škola i profesor Darija Sojević-Todorović, koja će predavati učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. Predavači su eminentni stručnjaci u oblasti matematike i svi oni su uspešno spremili brojne učenike za mnoga takmičenja iz ove oblasti, te se tako došlo i na ideju o otvaranju ove škole:
Posle dugog niza godina spremanja učenika privatno, rešio sam da otvorim školu matematike kako bih učenicima mogao što više da pomognem i kako bi nastava matematike postala što zanimljivija. Škola nudi više programa. Osnovni program je pomoć u učenju i on je namenjen učenicima osnovne i srednje škole, kao i studentima za polaganje ispita. Takođe, program je namenjen i predškolcima koji će na jedinstven i zanimljiv način biti uvedeni u svet matematike. U ovoj školi pripremamo đake i za takmičenja na svim nivoima, a nastava će biti organizovana, kako grupno, tako i pojedinačno. Ovom prilikom, pozivam sve đake da budu naši polaznici i da se uvere da matematika nije bauk i da može biti izuzetno zanimljiva nauka –rekao je profesor i vlasnik škole „Na kvadrat“, Velibor Todorović.

Nastava će se organizovati za mlađe učenike po 45 minuta, a za starije učenike po jedan sat. Održavaće se u vrhunski opremljenim učionicama, koje se nalaze na drugom spratu tržnog centra „Žir“ u Jagodini. Iz škole navode da im je misija pružanje kvalitetne obrazovne usluge učenicima svih uzrasta i da učenje matematike za njih bude lagodno iskustvo. Časovi u Školi matematike „Na kvadrat“ počinju 18. septembra, i do kraja ovog meseca, nastava će se za sve polaznike škole odvijati besplatno. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 060/44-33-553, kao i putem i-mejl adrese skolanakvadrat@gmail.com i fejsbuk stranice.
D.M.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .