Naslovna // Društvo // Obeležen 56. rođendan Osnovne škole “17. oktobar”

Obeležen 56. rođendan Osnovne škole “17. oktobar”

„Želimo da vidimo što više osmeha na dečijim licima, kao i još puno dobrih rezultata kako na završnim ispitima, na kraju školske godine i na takmičenjima“ rekla je Biljana Milanović, direktorka ove obrazovne ustanove

Akademiju su pripremali učenici mlađih i starijih razreda ove škole

Svečana akademija povodom 56. rođendana Osnovne škole „17. oktobar“ održana je proteklog petka u sali Centra za kulturu „Svetozar Marković“ u Jagodini.

Slogan ovogodišnje manifestacije bio je „Mnogo volim“, a to je bila prilika da se na jedan lep i zanimljiv način obeleži više od pet decenija uspešnog rada i postojanja:

-Imamo 37 odeljenja i 780 učenika trenutno. U prošloj školskoj godini, 55 odsto učenika je završilo sa odličnim uspehom. Učenike koji su osvojili prva tri mesta na opštinskim takmičenjima smo nagradili. Akademiju su pripremali mlađi i stariji razredi, a svaki od njih je imao svoju tačku. Želeli smo da vidimo šta to naši učenici vole, kako bi smo sve svoje buduće planove i programe usmerili u tom pravcu. Želimo da vidimo što više osmeha na dečijim licima. Naravno, očekujemo i dobre uspehe na završnim ispitima, na kraju školske godine, a posebno na takmičenjima –rekla je Biljana Milanović, direktorka ove obrazovne ustanove.

Nastupi učenika izazvali su gromoglasne aplauze mnogobrojne publike, u kojoj su bili kako roditelji i đaci, tako i zaposleni u školi i njihove kolege iz drugih obrazovnih ustanova.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .