Naslovna // EPP poruke // AKADEMIJA OXFORD JE UVEK UZ VAS

AKADEMIJA OXFORD JE UVEK UZ VAS

oxsford 2

 

Uložite u sebe i svoje znanje, jer to je jedini put do sigurnog u uspeha!

 

 

Akademija Oxford je škola koja sa pravom u Srbiji nosi broj jedan. Škola stranih jezika i stručnog osposobljavanja, koja je za kratko vreme pomogla mnogima da pronađu posao u našoj zemlji, ali i u inosranstvu. Pomogla je svim zainteresovanim polaznicima da pronađu pravi put do željenog cilja, radeći na sebi i stičući znanje, usmeravajući se u pravom profesionalnom smeru

-Zato sve Vas, koji još uvek niste upoznati, želimo da upoznamo sa Akademijom Oxford, najboljom školom u Republici Srbiji, koja konkurenciju nema! Jer, želja da svakom polazniku izađu u susret i profesionalan rad koji struji u svim centrima je ono, što krasi svakog zaposlenog radnika u sedamnaest centara širom Srbije. U ovom momentu u ovom velikom carstvu, u našoj zemlji, radi više od tri stotine radnika, a škola sarađuje sa više stotina malih i velikih preduzeća, kako bi svakom polazniku omogućila profesionalno obavljanje prakse.

Sve je više otvorenih puteva za instranstvo, ali samo uz određene uslove možete krenuti tim putem. Zato smo mi tu, kako bismo Vam pomogli u odabiru pravca, jer samo na taj način možete stići do cilja – posla.

Ono što možete pronaći je trenutno najsigurniji vid permanentnog obrazovanja, kroz stručno osposobljavanje za više od dve stotine profila, različitih smerova i struka, kao i više desetina kurseva nege i lepote, koji Vam pored zaošljavanja mogu pomoći i u slučaju samozapošljavanja, odnosno otvaranja sopstvenih salona lepote. Samim tim, svi naši kursevi su akreditovani i priznati od nadležnih institucija u Republici Srbiji, te sertifikate sa sigurnošću možete upisati i u radnu knjižicu.

Kada su u pitanju istaknuti kursevi, postoji mogućnost da neophodnu praksu obavljate u institucijama sa kojima Akademija Oxford ima sklopljen ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, ili da mesto za praksu proneđete sami. Od dokumenata su Vam neophodne kopije: lične karte, državljanstva, izvoda iz matične knjige rođenih i diplome osnovne ili srednje škole.

Međutim, zasigurno tvrdimo da ovo nije sve, jer, u inostranstvu Vam je pored zanata potrebno i dobro poznavanje jezika zemlje u koju odlazite. Zato smo mi i dalje uz Vas, jer škola stranih jezika Akademije Oxford broji više stotine kurseva na preko trideset svetski priznatih jezika. U svakom momentu imamo mogućnost da Vam pružimo profesionalnu i kvalitetnu edukaciju po najnovijim standardima za jezik i nivo koji je baš Vama potreban. Bilo da je reč o grupnoj ili individualnoj nastavi.

Zbog svega istaknutog pozivamo Vas da nam se pridružite i budete deo jednog kvalitetnog i sigurnog tima, tima Akademije Oxford, koji zasigurno uvek dobija – kažu u Akademiji Oxsford.
N.P.

Akademija Oxsford, Škola stranih jezika, Jagodina

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .