Naslovna // Slobodno vreme // Prodaja i iznajmljivanje električnih trotineta u Jagodini – “Yago”: Kvalitet i brojne pogodnosti za sve mušterije

Prodaja i iznajmljivanje električnih trotineta u Jagodini – “Yago”: Kvalitet i brojne pogodnosti za sve mušterije

Radnja se nalazi u ulici Čočetova br. 8. Sve informacije mogu se dobiti putem sajtova i naloga na društvenim mrežama ove prodavnice, kao i putem telefona: 063/888-61-80

Foto: A.D.Džudi

Radnja koja se bavi prodajom i iznajmljivanjem električnih trotineta i bicikala „Yago“ svečano je otvorena pretprošlog utorka u Jagodini.

Kompanija „Gin solutions“ poznata je po prodaji kvalitetnih kompjuterskih i klima uređaja. Nedavno su počeli da se bave i programom zelene divizije, tj. obnovljivim izvorom energije i kako kažu – cilj im je da na ovaj način uštede električnu energiju i zaštite životnu sredinu. To uključuje montažu i prodaju solarnih panela i električnih vozila. U svojoj ponudi, u okviru prodavnice „Yago“, trenutno imaju električne trotinete i bicikle, koji se mogu kupiti, ali i iznajmiti.

-Imamo trotinete koji idu od 15 do 60 kilometara na sat. U odnosu na prethodnu sezonu, imamo brže i kvalitetnije trotinete, kojima baterija traje duže. Oni koji ih koriste, putem aplikacije na telefonu, bez obzira da li imaju android ili IOS sistem, mogu da prate koliko brzo idu i da menjaju brzinu, ali da izaberu hoće li im tokom vožnje svetleti trotinet ili ne. To je sada jako atraktivno među mladima. Takođe, mogu putem aplikacije da prate koliko im je još baterije ostalo i koju kilometražu mogu da pređu u tom trenutku –rekla je Miljana Jaredić, pi-ar menadžer u kompaniji „Gin solution“  u Jagodini i vlasnica firme “29 Aries” tokom svečanog otvaranja.

Foto: A.D.Džudi

Trotineti se mogu iznajmiti po vrlo povoljnim cenama.

-Ovog meseca, povodom otvaranja, iznajmljivanje na sat košta 250 dinara, na dva sata 400, na 12 sati košta 1000, a na jedan dan 1700 dinara. Uz iznajmljivanje na 12 sati ili na jedan dan, dobija se i punjač, tako da korisnik može da puni bateriju trotineta bilo gde. Trenutno imamo i jednu akciju. Svako ko iznajmi trotinet na minimum sat vremena, dobija gratis palačinku u restoranu „Belički kej“ –istakli su iz firme.

Svi oni koji se opredele da kupe trotinet u „Yago“ prodavnici, treba da znaju da imaju garanciju na kupljen proizvod u trajanju od dve godine, kao i da je omogućeno i servisiranje.

-Cena trotineta je od 25 do 150 hiljada. Ona zavisi od kilometraže koju trotinet može da pređe. Neki imaju jače amortizere, duple kočnice i više funkcija u odnosu na one jeftinije. Onaj koji ide 60 kilometara na sat je bezbedniji i ujedno najbrži. Radi se o modelu „X10“. Svako ko u narednom periodu kupi trotinet kod nas, ima popust od 20 posto. Kada je u pitanju prodaja električnih bicikala, trenutno imamo samo „e-bike“, a uskoro ćemo imati „MS energy“, najnovije električne bicikle –navode predstavnici „Yago“-a i dodaju da će u nastupajućem periodu imati i mogućnost iznajmljivanja električnih kvadova i skutera.

Foto: A.D. Džudi

Svi koji su zainteresovani za iznajmljivanje i kupovinu električnih trotineta i bicikala, mogu se detaljnije informisati dolaskom u ulicu Čočetova br. 8 ili putem telefona 063/888-61-80. Takođe, ponuda se može pratiti i na Fejsbuk i Instagram nalozima pod nazivom „Yago trotineti“, ali i putem sajtova „Yago“ i „Gin solutions“. Na ove načine, može se i rezervisati vozilo za sutradan ili nekoliko dana kasnije. Prodavnica radi od ponedeljka do subote: od 10 do 17 sati, dok nedeljom ne radi.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .