Naslovna // Društvo, Slobodno vreme // Takmičenje najboljih plesača Srbije (video)

Takmičenje najboljih plesača Srbije (video)

 

 

PROŠLE NEDELjE U SPORTSKOJ HALI JASSA

 

 

DSC_3765
Prošle nedelje u Sportskoj hali ,,Jassa” u Jagodini održan je državni šampionat u plesu Srpske asocijacije plesnih organizacija, na kome je nastupilo preko hiljadu i sto učesnika sa ciljem da izbore plasman za odlazak na svetska i evropska prvenstva u ,,IDO” svetskom savezu.
Plesači različitog uzrasta su se takmičilili u hip – hopu, šou densu, brejk densu,džezu, salsi, latino i drugim plesovima. Maštovitost i umešnost plesača razgalila je publiku u jagodinskoj Hali sportova, tako da nije ni čudo što je veliki broj mladih ljudi zainteresovan da nauči da pleše. Inače, Jagodina je na daleko poznata po Plesnom klubu ,,La Luna”, koji je proneo slavu grada na Belici, osvajavši najsjajnija odličja na svim meridijanima.
I ovom prilikom nastupio je veliki broj plesača iz Plesnog kluba ,,La Luna”, odnosno njih oko stotinu, i opet je rezultat bio impresivan, osvojili su 13 prvih mesta, tri druga mesta i tri treća mesta, što je rezultat koji je za svaku pohvalu.
Pokrovitelj ove lepe i lepršave manifestacije bili su Grad Jagodina i Jagodinski sportski savez, a manifestaciju su pomogli ,,Raleks”- Jagodina, Restoran ,,Potok” i Vivo kafe restoran.
N.P.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .