Naslovna // Sport // Konovalov brani svetsku titulu

Konovalov brani svetsku titulu

 

U nedelju u  Jagodini profi spektakl u kik boksu

Brani svetsku titulu: Aleksandar Konovalov

 

Aleksandar Konovalov će braniti titulu  profesionalnog prvaka sveta, u disciplini lou kik, kategorija do 64,5 kg. Izazivač je Luka Mameli iz Italije. Borba je u 5 rundi po 3 minuta. Početak spektakla u hali ,,JASSA“ je u nedelju u 17 časova

            JAGODINA – Aleksandar Konovalov, aktuelni profesionalni prvak sveta u kik boksu, disciplina lou kik, kategorija do 64,5 kg. Najtrofejniji srpski kik bokser titulu će branti protiv izazivača Luke Mamelija iz Italije. Profesionalni meč će se održati u pet rundi po tri minuta.

            -Spreman sam za odbranu svetske titule. Radio sam na treninzima odlično a najvažnije je to što su me povrede zaobišle. Za protivnika imam Italijana, borca o kome znam sve. Nadam se da ću uz podršku publike odbraniti svetsku titulu. Šampionski pojas biće ponovo moj, samouvereno poručuje Aleksandar Konovalov, član kik boks kluba ,,Palmini tigrovi“.

            Spektalkl u jagodinskoj hali sportova ,,JASSA“ u nedelju počinje u 17 časova. Održaće se i pet uvodnih borbi a planiran je i bogat kulturno-zabavni program. Dakle, svi oni koji u nedelju dodju u halu ,,JASSA“ sigurno zbog toga neće zaželiti. Aleksandar Konovalov će im sigurno priprediti sportsku predstavu za nezaborav.

Z.M.

 

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .