Naslovna // Sport // Lečić ponovo strelac

Lečić ponovo strelac

 

SUSRET U JAGODINI REŠEN U PRVIH 45 MINUTA IAKO SU GOSTI U NASTAVKU IMALI VIŠE OD IGRE A DOMAĆI PROPUSTIULI DA REALIZTUJU NEKOLIKO ZICERA

Vodeći gol za Jagodinu postigao Lečić, šesti u prolećnoj sezoni, posla sjajne asistencije Igora Ivanovića. Gosti posle 4 minuta izjednačili a Jagodinu je u novo vojdstvo doveo u samom finišu prvog dela Milošković posle uspešnog solo prodora. U nastavku gosti su imali više od igre, ali u finišu Jagodina nije relaizovala nekoliko povoljnih prilika pa je rezultat ostao nepromenjen. Fudbalerio Jagodine danas gostiuju u Indjiji

JAGODINA – BUDUĆNOST 2:1(2:1)

            JAGODINA – Stadion: Gradski. Gledalaca: 200. Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad)8. Pomoćnici: Goran Beljin (Bela Crkva), Mario Livaja (Beška). Strelci: Lečić u 31, Milošković u 44. za Jagodinu, Djušić u 35. minutu za Budućnost. Žuti karton: I. Miladinović (Jagodina).

            JAGODINA: Stamenković 7, Dukić 6,5, Ristić 7, Marić 7, I. Miladinović 7, Adjuru 6,5, Martins 7(od 88. Lazović -), Milošković 7, Milošević 6(od 46. S. Miladinović 7), Ivanović 7,5(od 78. Petrović -), Lečić 7,5.

            BUDUĆNOST: Jadranin 7,5, Tanović 7, Radulović 7, Nedeljković 7, Jaćimović 6, Djušić 7, Vladisavljević 6, Janjić 6,5, Randjić 6,5(od 73. Dobrijević -), Jeličić 6(od 46. Stojković 6,5), Subotić 6(od 46. Blagojević 6,5).

            IGRAČ UTAKMICE: Nikola Jadranin (Budućnost).

            Sjajna fudbalska predstava u jagodin i prošlog petka. U okvir 23. kola Prve lige Srbije Jagodina  je pobedila Budćnost iz Dobanovaca, ali daleko teže nego prošle jeseni. Jagodinci su bolju igru u prvomn delu krunisali sa dva gola. Gosti su se brzo,posle vodjstva od 1:0, vratili u igru a u nastavku su imaoli više od igre. Kada su domaći uspešno odleli svim nadaima, imali su nekoliko sjjanih prilika koje su ostale neiskiorišćene pa je rezukltat iz prvog dela bio konačan ishod ovog duela.

            Već u 6. minutu šansa za Jagodinu. Igor Ivanović je izve korner sa desene strane, Ivan Miladinović je dočekao loptu na desetak metara od gola gostiju, odmah je tukao glavom ali lopta je prošla tik kraj desne stative.

            Igrao se 25. minut kada je Subotić iznenada šutirao sa 25 metara. Lopta je išla u donji levi ugao, ali golman Stamenković je bio na visini svog zadatka i loptu skrenuo u korner. Minut kasnije Igor Ivanović je bio u kontri, idelano je uposlio Adjurua po desnoj strani, ali ovaj umesto da šutira na gol je lolptu prosledio na drugu stranu gde se Milošević spatljao s aloptom i tako je ta prilika propala.

            Na početku 31. minuta Igor Ivanović je sjajno uposli Lečića sa desne strane, iskusni strelac je vrhom kopačke sa tri, četiri metra prosledio loptu u mrežu za vodjstvo od 1:0. U 35. minutu posle šuta na gol Jagodine, Djušić je na četiri metra podmetnuo nogu, lopta je od njegove noge otišla u donji desni ugao za 1:1. U 42. minuta Ivanović je sa leve strane pokuašo da pronađe Miloševića, ali je ovaj bio brži od lopte.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .