Naslovna // Sport // U Vranju sve osim fudbala

U Vranju sve osim fudbala

 

U VRANJU U OKVIRU 25. KOLA PRVE LIGE

SVE OSIM FUDBALA

Posle dosudjenog i relizovanog penala (prekršaj za najstrožu kaznu video samo sudija Mitić) fudbaleri Jagodine nisu hteli da nastave utakmicu pa je prekid trajao deset minuta. Jagodina povela ali nije mogla protiv Vranbjanaca i sudije Mitića iz Leskovca i utakmicu je završila sa 9 igrača

DINAMO – JAGODINA 2:1(1:1)

            VRANJE – Stadion: PVK ,,Jumko“. Gledalaca: 4.000. Shdija: Milan Mitić (Leskovac)5. Pomoćnici: Miloje Milićević (Prokuplje), Marko Jovaović (Leskovac). Strelci: Dimitrov u 37. i Stojković u 85. iz penala za Dinamo, a Lečić u 4. minutu za Jagodinu. Žuti karton: Gašić, Stojković, Okamijan (Dinamo), Stefan i Ivan Miladinović, Adjuru, Milošković, Stamenković (Jagodina). Crveni kartoni: Dukić  52. i Adjuru u 85. minutu (obojica iz Jagodine).           

            DINAMO: Vasić 7,5, Suraku 7,5, Madevac 6(od 40. Zoranić 7), Stojković 7, Jovanović 7, Stanković 7,5, Gašić 7, Dimitrov 7(od 80. Stefanović 6,5), Djokić 7, Okamijan 7,5, Stevanović 6(od 60. Karapandžić 8).

            JAGODINA: Stamenković 7,5, Dukić 6, Ristić 6,5, S. Miladinović 7, Paunović 6,5, Adjuru 6,5, Milošević 6,5, Milošković 7, I. Miladinović 6,5, I. Ivanović 7(od 80. Martins -), Lačić 7,5.

            IGRAČ UTAKMICE: Karapandžić (Dinamo).

            Jagodina je na gosovanju u Vranju doživela poraz pod velikim  pritiskom domaćih igrača i publike a u režiji slabog sudije Milana Miatića iz Leskovca. Jagodina je povela već u 4. minutu osmim golom ovog proleća Miroslava Lečića ali ono pšto je potom usledilo je bilo prava lakrdija. Bilo je svega osim fudbala. Domaći su do nezaslužene pobede stgli golom sa bele tačke, a prekršaj za penal video je smao sudija Mitić. Jagodina je utakmicu završila sa svega 9 igrača, a posle dosudjenog i relizovanog penala za ,,pobedu“ Dinama fudbaleri Jagodine nisu želeli da nasteve utakmicu pa je prekid utakmice trajao punih 10 minuta.

  Igrao se 4. minut kada je Stamenković degažirao loptu, pogrešio je štoper Stefanović, promašio ceo fudbal, a iskusni Lečić poklon je pretvorio u vodjstvo – 0:1.

            U 37. minutu prekid je izveo Jovaniović, a Dimitrov je nabačenu loptu pred gol gostiju glavom sa šest metara sporoveo u mrežu za izjednačenje – 1:1.

            Domaći su potom na sve načine želeli da dodju do gola i potpunog preokreta. Služili su se svim i svačim. U 52. minutu Sukoku je isprvocirao Dražena Dukića koji je uzvratio pesnicom pa je bek gostiju ,,pocrveneo“. Za domaće prednost igrača više nije bila dovoljna za postizanje pobedonosnog gola pa se sudija Mitić pobrinuo da još jednog igrača gostiju pošalje na tuširanje. Adjuru je dobio crveni karton u 85. minutu. Domaći su tu prednost vrlo brzo relizovali ali ponovo uz pomoć sudije Mitića. Suraku  je bio u prodoru na njega je ispravno starovao golman Stamenlović. Sudija je brže-bolje pokazao na belu tačku. ,,Penal“ je relizovao Stojković za konačnih 2:1.

            Nezdovoljni igrači Jagodine nisu hteli da nasteve utakmicu. Prekid je trajao punih 10 minuta. Utakmica je ipak nastavljena i završena rezultatom koji je ostvaren golom iz izmišljneog prekršaja za najstrožu kaznu. Domaći su, prema očekivanjima, veličali sudiju Mitića, dok su gosti opravdano bili ogorčeni delenjem nepravde. Posle svega postavlja se pitanje: da li neko može i sme da se odvaži i pobedi u Vranju?

Z.M.

 

 

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .