Naslovna // Tema dana // Srbiji treba da vratimo institucije

Srbiji treba da vratimo institucije

 

KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SRBIJE SAŠA JANKOVIĆ POSETIO PARAĆIN

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković posetio je, u subotu, Paraćin u okviru kampanje za predsedničke izbore. Nakon zajedničke šetnje kroz paraćinske ulice i neposrednog razgovora o tekućim problemima sa kojima se Paraćinci i Paraćinke svakodnevno suočavaju, Janković se okupljenima obratio i sa Cvetnog trga.

Janković je istakao da Srbija ne može da bude zemlja bez institucija.

-Srbiji treba da vratimo institucije i da vratimo osmeh ljudima na lice. To je moguće uraditi. Oni koji su nas u 20.veku učinili lošima pred očima celog sveta, zbog kojih smo trpeli, ne mogu da nas vode i u 21.veku – rekao je Janković.

Srbija ne može biti prostor na kome se može iznajmiti najjeftiniji rad u Evropi, dodao je Janković.

-Režim se ne može se ni popravljati, ni reformisati. On se mora promeniti. Oni koji budu glasali za mene, neće imati veća prava od onih koji nisu glasali za mene. Želimo da pobedimo da bi Srbiji bilo bolje, ali ne želimo da pobedimo nijednog čoveka… Svima će biti bolje, bez obzira na to sa koje strane danas stoje. Želimo Srbiju u kojoj će svi ići dignute glave. Vi ste građani, slobodni građani, veće i značajnije uloge od toga nemamo u životu – poručio je Janković.

Građanima se, između ostalih, obratio i Marko Šelić Marčelo koji je okupljenima poručio da sačuvaju razboritost i ne podlegnu blaćenju svojih političkih neistomišljenika.

N.P.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .