Naslovna // Tema dana // Vuk Jeremić na tribini u Jagodini

Vuk Jeremić na tribini u Jagodini

 

Ko ne izađe na izbore daje glas Vučiću

 

-Morali bi da prekinemo sa podelama na prijatelje i neprijatelje naroda jer smo svi jedan narod – rekao je Vuk Jeremić

 

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić je izjavio da svako ko ne bude izašao na predsedničke izbore, 2.aprila, daje svoj glas kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću.

-Ostalo je tri nedelje do dana koji će, verujem, da nam odredi sudbinu u narednoj deceniji. Sa tog mesta gde se mi danas nalazimo vode samo dva puta. Jedan put vodi ka potpunoj personalizaciji vlasti i dažave. Ko je zadovoljan onim što danas imamo mislim da ne bi trebalo da ima bilo kakve dileme. On treba da glasa da sve ostane isto i da glasa za vlast – rekao je Jeremić, prošle sedmice na tribini u zgradi  Pomoravskog okruga u Jagodini.

On je kazao da vlast ima nekoliko kandidata na ovim izborima.

-Ako mislite da je potrebno da nešto menjamo, onda vas samo jedno molim, nemojte da ostanete kod kuće. Svako ko ne bude izašao na izbore daje svoj glas Aleksandru Vučiću. Potpuno je legitimno glasati za Aleksandra Vučića i ja, za razliku od onih koji su na vlasti, nemam ništa protiv onih koji glasaju za vlast – rekao je Jeremić.

Jeremić smatra da ,,mi kao narod bi morali da prekinemo sa podelama na prijatelje i neprijatelje naroda jer smo svi jedan narod“.

-Nakon što uz vašu i božju pomoć budem pobedio na ovim izborima, ne nameravam nikom da se svetim, ne nameravam nikoga da prebrojavam, ko je bio sa ove ili one strane. Neophodno je da prekinemo sa podelama – poručio je Jeremić.

Jeremić je istakao da pred građane izlazi sa 70 mera koje će im omogućiti da žive bolje i koje će vratiti dostojanstvo državi i narodu.

N.P.

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .