Naslovna // Vesti // Gradsko klizalište u Jagodini počelo sa radom

Gradsko klizalište u Jagodini počelo sa radom

Cena je ista kao i svih prethodnih godina. Za 100 dinara, dobijaju klizaljke i neograničeno vreme na ledu. Pred kraj sezone, rukovodstvo će organizovati i školsko takmičenje

Tokom zimskog perioda, Gradsko klizalište glavna je atrakcija među decom i mladima u Jagodini. Za samo par dana od početka nove, 17. sezone rada, već ga je posetio veliki broj ljudi, na veliko zadovoljstvo rukovodtstva.

-Klizalište se prostire na 500 kvadratnih metara. Dostupno je i deci i odraslima. Vlasnik klizališta je grad Jagodina, a njime rukovodi Jagodinski sportski savez. Cena je ista kao i svih prethodnih godina. Za 100 dinara dobijaju klizaljke i neograničeno vreme provedeno na ledu. Svake godine je sve veće i veće interesovanje. Drago nam je da deca u Jagodini imaju uslova da uče da klizaju. Svake sezone, preko 1000 mališana ovde nauči da kliza –rekao je Stefan Arsić, rukovodilac Gradskog klizališta u Jagodini.

Tokom celog dana: od jutarnjih do večernjih časova, na klizalištu se smenjuju posetioci različitih starosnih dobi. Mnogi dolaze kako bi uvežbavali svoje klizačko umeće, a ima i onih koji su ove godine prvi put obuli klizaljke i stali na led. Da je atmosfera na Gradskom klizalištu u Jagodini uvek pozitivna, potvrdili su nam i mladi klizači.

-Ovde mi se sviđa sve i odlično se provodim. Mama i tata su me naučili da klizam. Sjajan sam klizač –rekla je desetogodišnja Anđela Milošević, učenica Osnovne škole “Milan Mijalković” u Jagodini.

-Klizalište je super! Sve mi se ovde sviđa i, po mom mišljenju, baš sam dobar klizač. Sam sam naučio i nije bilo teško -rekao je devetogodišnji Novak Radosavljević, učenik Osnovne škole “17. oktobar” u Jagodini.

Gradsko klizalište u Jagodini radiće i tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Svake godine, organizuje se i takmičenje u klizanju za učenike osnovnih i srednjih škola, a ono će krajem sezone biti održano po 14. put. Pored prilike da pokažu svoje veštine na ledu, to će ujedno biti i šansa za njih da osvoje vredne novčane nagrade.  

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .