Naslovna // Društvo // Crveni krst i “Vivo shopping park” podelili novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje

Crveni krst i “Vivo shopping park” podelili novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje

„Pozivam sve kompanije da pomognu udruženja koja se bave humanitarnim radom i na taj način učine zajednicu jačom i sigurnijom“ rekao je Stefan Malenović, sekretar Crvenog krsta u Jagodini

Foto: TV Kopernikus

Crveni krst grada Jagodine organizovao je 29. decembra tradicionalnu podelu novogodišnjih paketića za decu korisnika Narodne kuhinje, koja radi pri ovoj humanitarnoj ustanovi. Donator ukupno 100 paketića je “VIVO shopping park” u ovom gradu.

-Mi smo odlučili taman da im pred Novu godinu te paketiće i lično uručimo. Gledamo da što više dožive tu čar novogodišnjih i božićnih praznika. Saradnja sa “Vivo shopping parkom” je izuzetna, ali idemo ka tome da ona bude još bolja i veća i da vidimo kako možemo još da “Vivo shopping park” uključimo u naše akcije i projekte. Ovim putem, pozvao bih sve kompanije koje su u mogućnosti da doniraju bilo kom udruženju koje se bavi humanitarnim radom, ne mora to da bude Crveni krst. Na taj način, ojačali bi zajednicu i napravili bi je sigurnijom –rekao je Stefan Malenović, sekretar Crvenog krsta u Jagodini.

Dodelu paketića dodatno je ulepšao svojim prisustvom i Deda Mraz, koji ih je zajedno sa svojim pomoćnicima uručivao prisutnim mališanima, posle čega je usledilo i zajedničko fotografisanje. Priređeno je i posluženje za sve prisutne, a iz Crvenog krsta istakli su da će tokom predstojećih praznika, ali i u budućnosti, i dalje na različite načine pomagati korisnicima Narodne kuhinje.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .