Naslovna // Društvo // FK “Jagodina” obeležio slavu Svete Petke

FK “Jagodina” obeležio slavu Svete Petke

Ovogodišnji kolačar Aleksandar Arsić kolač za narednu godinu predao je Jovani Milosavljević. Prisustvovalo rukovodstvo, članovi kluba, saradnici i prijatelji

Foto: TV Kopernikus

Rezanjem slavskog kolača, u prisustvu sveštenstva, Fudbalski klub „Jagodina“ prošlog utorka, tradicionalno je obeležio slavu Svete Petke.

Ovogodišnji kolačar Aleksandar Arsić kolač za narednu godinu predao je Jovani Milosavljević. Predsednik Fudbalskog kluba „Jagodina“ Vladica Milanović izrazio je zadovoljstvo što ova tradicija nije prekinuta:

-Već zadnjih šest-sedam godina obeležavamo praznik Svete Petke. Ovde se skupljaju prijatelji kluba i članovi, tako da vlada jedna porodična atmosfera. Na ovaj način, mi jedni drugima poželimo sreću, ali i klubu uspeha. U ovoj sezoni u kojoj se takmičimo, u Prvoj ligi Srbije, zauzimamo petu poziciju. Igramo dobro, mislim da ćemo ostvariti neki bolji plasman. Videćemo kako će to izgledati u toku ove sezone –rekao je Milanović.

Svečanosti su i ove godine prisustvovali predstavnici Fudbalskog saveza grada Jagodine i Pomoravskog okruga. Takođe, obeležavanju slave prisustvovali su i prijatelji kluba, među kojima su bivši i sadašnji: kako igrači, tako i sportski radnici.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .