Naslovna // Društvo // Izabrali kandidata za predsednika Gradskog odbora

Izabrali kandidata za predsednika Gradskog odbora

Srpska napredna stranka u Jagodini

Vera Milenković

Vera Milenković

Članovi Srpske napredne stranke u Jagodini izabrali su za kandidata ove stranke na predstojećim stranačkim izborima za predsednika Gradskog odbora SNS – odbornicu u Skupštini grada Veru Milenković. Članovi na tribini razgovarali i o nezaposlenosti i situaciji u Holding kablovi. Poverenik SNS Nebojša Tatomir poručio da su ,,sinoćnim zakazivanje i održavanjem te tribine, oni su prekršili Statut i Pravilnike SNS,,
Članovi SNS u Jagodini izabrali su za kandidata za predsednika Gradskog odbora u Jagodini Veru Milenkvoić, odbornicu u Skupštini grada. Sve ovo ne bi bilo čudno, da poverenik za SNS Nebojša tatmori nije skoro rekao da su u toku disciplinski postupci protiv odbornika ove stranke.

,,Odluka o navodnom isključenju iz članstva Vere Milenković I Srboljuba Milanovića a sprovođenje disciplinskog postupka protiv mene, je nestatutarna I ništavna. Nama je to uspemno potvrdio Radomir Nikolić I mi sada čekamo odluku Izvršnog odbora, kaže odbronica Maja Milovanović.
Poverenik Tatomir kaže da je ovim sastankom I izborom prekršen Statut.
,,Oni su zakazivanjem sinoćne tribine i tog sastanka, prekršili i Statut i Prvilnike SNS jer po Statutu, kada se uvede povereništvo, sve sastanke, tribine ili bilo kakve skupove, može da zakazuje samo Poverenik. Jer on zastupa SNS u tom gradu ili opštini, a oni su zvali članove i predstavljali se kao Gradski odbor SNS, rekao je Tatomir.

A.Đukić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .