Naslovna // Društvo // Kopernikus RTV Jagodina obeležava 21. rođendan: Profesionalnost na prvom mestu

Kopernikus RTV Jagodina obeležava 21. rođendan: Profesionalnost na prvom mestu

“Ovo je lep datum i nadam se da će biti još ovakvih godišnjica, a da ćemo mi biti istrajni u svojoj misiji da građani i meštani Pomoravskog okruga, Resave i Levča imaju kvalitetno, pravovremeno i objektivno informisanje” rekao je direktor Ljubiša Bata Vujić

Tim koji radi predano: Foto TV Kopernikus

Televizija Jagodina osnovana je 15. decembra 2000. godine. To je ujedno bio i početak nove ere izveštavanja javnosti o svim bitnim dešavanjima u ovom delu naše zemlje. Kao najmlađi od tri medija Javno-informativnog preduzeća „Novi put“, brzo je stekao poverenje svih stanovnika ovog kraja Srbije. Godine 2015., nedeljnik, radio i televizija postali su deo „Kopernikus“ grupacije, a sa profesionalnim i posvećenim radom nastavilo se – kao što je to bio slučaj i pre privatizacije.

-Vrlo je prepoznatljiv na području Pomoravlja, Resave i Levča kao objektivno, pravovremeno i elektronsko glasilo koje ima veliki broj gledalaca i poklonika, što možemo videti i po našem “YouTube” kanalu koji ima preko 5000 pratilaca. Kopernikus televizija “Jagodina” se bavi svim bitnim temama iz oblasti politike, kulture,s porta, obrazovanja, socijalne zaštite i pokriva sve aspekte svakodnevnog života. Daje niz značajnih informacija svim onim ljudima koji žive na ovom području, tako da mislim da je ovo lep datum i nadam se da će biti još ovakvih godišnjica –rekao je Ljubiša Bata Vujić, direktor Kopernikus RTV Jagodina.

Iz uredništva Kopernikus radio televizije Jagodina poručuju da će njihova misija i dalje biti u skladu sa svim novinarskim načelima – objektivno, pravovremeno i istinito izveštavanje iz svih sfera društvenog života, a sve u korist vernih gledalaca.

D.M.

tagovi:

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .