Naslovna // Društvo // “New deal” u Jagodini: Energično izvođenje velikih rok hitova

“New deal” u Jagodini: Energično izvođenje velikih rok hitova

Organizator „Jagodinskog kulturnog leta“ je Kulturni centar „Svetozar Marković“, pokrovitelj je Skupština grada Jagodine, a svi događaji u okviru manifestacije besplatni su za sve posetioce

Foto: TV Kopernikus

Rok sastav „New deal“ iz Bora nastupio je proteklog četvrtka na Gradskom trgu u Jagodini u okviru tradicionalne manifestacije „Jagodinsko kulturno leto“.

Ovaj sastav je već nastupao tokom „Jagodinskog kulturnog leta“ prošle godine, kada je napravio odličnu atmosferu. Pred početak koncerta, Kristijan Vukmirović, glavni vokal benda, izrazio je zadovoljstvo zbog novog nastupa u Jagodini.

-Mi smo ovde poludomaćini. Već smo se navikli na ovu publiku ovde. Nadam se da će večeras biti interesantno, da će biti dosta ljudi i mi ćemo se potruditi da njima bude dobro večeras. Više puta smo posećivali Jagodinu, što privatno, što poslovno. Imate lepe delove grada, svoju tradiciju i sve ono što bi jedan čovek, kada dođe u grad, voleo da poseti –rekao je Vukmirović.

Publika je uživala u energičnom izvođenju velikih rok hitova poznatih grupa i solista, a posle svakog usledio je buran aplauz. Organizator „Jagodinskog kulturnog leta“ je Kulturni centar „Svetozar Marković“, pokrovitelj je Skupština grada Jagodine, a svi događaji u okviru ove manifestacije besplatni su za sve posetioce.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .