Naslovna // Ekonomija // Holcim stipendira najbolje paracinske studente

Holcim stipendira najbolje paracinske studente

Kompanija Holcim Srbija drugu godinu za redom pokreće program pomoći talentovanim i uspešnim studentima sa teritorije Paraćina. Pre nego što dobiju stipendije, koje će se deliti u septembru, studenti će proći kroz različite krugove selekcije. Holcimove stipendije moći će da dobiju studenti treće godine fakulteta ili stariji sa prosečnom ocenom najmanje 8,5.

Prednost će imati oni koji u svojoj biografiji imaju neke vannastavne aktivnosti i interesovanja i koji dobro vladaju engleskim jezikom. Nakon što se studenti prijave na sajtu www.holcim.rs, ukoliko ispunjavaju sve kriterijume, biće pozvani na razgovor u Holcim. Potom ih očekuju dva kruga selekcije i u septembru ćemo podeliti stipendije. Na ovaj način Holcim Srbija želi da pomogne pre svega talentovanim i uspešnim studentima da što bolje ostvare svoje mogućnosti, odnosno da njihovo materijalno stanje u što manjoj meri utiče na kvalitet daljeg školovanja i postizanje dobrih rezultata.
Takođe, prilikom odabira stipendista, kompanija Holcim Srbija značajnu pažnju obratiće i na mogućnost da nakon završetka studiranja, ti studenti započnu svoju karijeru u popovačkoj fabrici cementa.
Konkurs za stipendije otvoren je 1. jula, a prijave traju do 1. avgusta 2013. godine.
H. S.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .