Naslovna // EPP poruke // Sigurno leto uz Dunav osiguranje

Sigurno leto uz Dunav osiguranje

преузимање (1)Kompanija „Dunav osiguranje“ ovog leta promoviše specijalnu letnju akciju putničkog zdravstvenog osiguranja. Ponuda traje do 15. septembra, i obuhvata velike popuste kada su u pitanju paketi putnog osiguranja, zelene karte, pomoći na putu ali i osiguranja stana tokom letovanja i cele godine.

Kompanija „Dunav osiguranje“, kao i prethodnih godina, izlazi u susret svojim klijentima bogatom ponudom osiguranja prilikom turističkih putovanja. U pitanju su osiguravajuća pokrića i veliki popusti tokom letnje sezone.

„Sa promocijom letnjih akcija počeli smo 5. juna, a planirano je da se one završe polovinom septembra“, istakao je Boban Gajić, meradžer za razvoj prodajne mreže kompanije „Dunav osiguranje“.

“Pre svega bih istakao potrebu našik klijenata da zaključe polisu putnog zdravstvenog osiguranja, koja im obezbeđuje sigurno i bezbedno turističko putovanje ka svim evropskim destinacijama. Za ovu priliku kompanija je ponudila klijentima deset posto popusta za putno zdravstveno osiguranje, a ono se odnosi na zdravstveno osiguranje u zemlji boravka i uključuje troškove prevoza do bolnice, eventualno ambulantno lečenje, hospitalizaciju, stomatološke usluge, čak i neke od operativnih postupaka.

Jednostavno, za cenu koja se kreće od stotinak dinara dnevno po osobi, naši klijenti će biti bezbrižni što se tiče zdravstvene zaštite na putovanju, istakao je Gajić.

Kompanija „Dunav osiguranje, u okviru paketa putnog osiguranja, predvidela je i veliki letnji popust od 15-20 procenata na paket koji, pored putnog zdravstvenog osiguranja, uključuje i osiguranje za slučaj otkaza turističkog putovanja.

Specijalna letnja ponuda Dunav osiguranja obuhvata i popuste na zelenu kartu od 10 procenata, koja je neophodna za prolazak kroz Makedoniju, ukoliko se zaključi putničko zdravstveno osiguranje ili paket putnog osiguranja.“cena zelene karte je dve hiljade dinara, uz našu polisu ona će koštati dvesta dinara manje! Ono što svakako ističem je da su važeće cene nekih konkurentskih kuća skoro duplo veće“, rekao je Boban Gajić, meradžer za razvoj prodajne mreže kompanije „Dunav osiguranje“.

I tu nije kraj! Kompanija Dunav u sklopu letnje specijalne ponude nudi osiguranje stana i domaćinstva tokom odmora ali i cele godine sa popustom od 15 procenata. Ono obuhvata rizik od požara, oluje, grada i poplava.

Dunav osiguranje je osmislio i specijalan program pomoći na putu.
„Radi se o asistenciji pomoći na putu za slučaj neke nezgode. Kompanija „Dunav“ nudi kompletnu organizaciju pomoći na putovanju, kao što je pokriće troškova šlep službe, troškova prenoćišta vozača i putnika, ukoliko dođe do kvara osiguranog vozila, i na kraju, prevoz osiguranika do mesta prebivališta“rekao je Gajić.

Kompanija „Dunav“, oslanjajući se na tradiciju dugu preko 130 godina osiguranja u Srbiji, razvila je preko sto različitih paketa osiguranja koje nudi klijentima. Ona može da se pohvali da joj je tokom prošle godine preko milion ljudi ukazalo poverenje i da se taj broj svakog trenutka povećava.

Akcije koje se trenutno sprovode u Dunav osiguranju potkrepljene su i dvadesetčetvoročasovnim dežurstvom službe Koris, 365 dana u godini.

Telefon za sve informacije korisnika je 011 36 36 999 a mejl adresa- coris@coris.rs.

Tanja Mitrović

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .