Naslovna // EPP poruke // Povoljne cene stanova i lokala u kragujevackom naselju Smallville

Povoljne cene stanova i lokala u kragujevackom naselju Smallville

Za dvosobne stanove treba izdvojiti od 833 eura po kvadratu, dok su lokali u ponudi već od 667 eura po kvadratu

Uz svaki stan u naselju „Smallville” obezbeđeno je gratis garažno mesto, dok je za kupce lokala obezbeđeno parking mesto gratis.

„Iako smo svesni stanja na tržištu nekrentina, ne prestajemo da koncipiramo nove ponude kako bismo omogućili građanima da na što jednostavniji i jevtiniji način dođu do sopstvenog stana. „Nelt” je poznata i snažna kompanija koja garantuje sigurnost svim potencijalnim kupcima u Smallvillu. Stanovi su odmah useljivi, uknjiženi su a kvalitet gradnje je na mnogo višem nivou od konkurencije”, kaže Marko Milanković, PR investitora, kompanije „Nelt”.

On dodaje da ovaj stambeno-poslovni kompleks svojom infrastrukturom, sjajnim položajem pored tržnog centra Plaza i uslužnim delatnostima u okviru i pored samog kompleksa, stanarima pruža nove mogućnosti, udobnost, jednostavnost i lakoću življenja kakvu imaju najmoderniji stambeni kompleksi u svetu.

„Lepo je kada imate stan pored takvog centra kao što je kragujevačka Plaza. Naši stanari u blizini već imaju neophodne prodajne i uslužne objekte, a sve veći broj vlasnika stanova u Smallvillu stimuliše i druge preduzetnike da pokrenu posao u takvom okruženju i budu što bliže svojim potrošačima. Ono što svi žele je komfor, praktičnost, efikasnost i sigurnost. „Smallville” im nudi sve to” – naglašava Milanković.

Kragujevac ponovo postaje jedan od glavnih privrednih centara Srbije, o čemu svedoči činjenica da trećina srpskog izvoza u 2013. godini dolazi iz ovog grada. Grad se razvija, puno je novih investicija ljudi iz raznih zemalja, čime dobija kosmopolitsku notu.

„Kako raste i razvija se, grad mora da zadovolji aktuelne potrebe građana u smislu infrastrukture, ali mora i da razmišlja unapred i da ima adekvantu urbanističku viziju. U slučaju Kragujevca, vizija grada je dobila na kvalitetu i upotpunjena je naseljem Smallville” – zaključuje Milanković.

Više informacija o aktuelnoj ponudi u naselju „Smallville” možete dobiti na 034/ 635 – 2641 ili na sajtu ÞÞÞ.smallville.rs

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .