Naslovna // Kultura // Održan koncert Društva za kulturu “Kablovi” u Jagodini

Održan koncert Društva za kulturu “Kablovi” u Jagodini

Društvo za kulturu „Kablovi“ održalo je tradicionalni koncert povodom obeležavanja Dana grada Jagodine 17. oktobra u sali Centra za kulturu „Svetozar Marković“. Koncert održan povodom obeležavanja Dana grada, 17. oktobra

Predstavilo se oko 100 igrača različitih starosnih generacija kroz 13 tačaka

Ovo je već peta godina kako Društvo za kulturu „Kablovi“ organizuje koncert povodom Dana grada. U programu je učestvovalo oko 100 učesnika iz različitih ansambala, a publika je imala priliku da vidi 13 tačaka:

-Ovo je poklon gradu od Društva za kulturu „Kablovi“. Koncert smo organizovali u saradnji sa Centrom za kulturu „Svetozar Marković“. Predstavljene su neke nove i neke stare koreografije. Publika ima priliku da vidi i našu budućnost, najmlađu dečicu iz školice folklora i nadam se da će svi uživati. Ovo je veliki datum za Jagodinu. Svi treba prikladno da ga obeležimo i nastavićemo sa ovakvim koncertima –rekao je Oliver Jovanovski, predsednik Društva za kulturu „Kablovi“ u Jagodini.

Posle ovog koncerta, „Kablovi“ počinju sa pripremama za centralni i tradicionalni godišnji koncert koji uvek privlači posebnu pažnju, a koji će ove godine biti održan 13. decembra.

Dušan Miletić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .