Naslovna // Kultura // Održan tradicionalni novogodišnji koncert OMŠ “Vladimir Đorđević” u Jagodini

Održan tradicionalni novogodišnji koncert OMŠ “Vladimir Đorđević” u Jagodini

„Godina za nama je bila uspešna i nadam se da ćemo i u ovoj imati isto toliko uspeha i više koncerata“ rekla je direktorka Ljiljana Mileusnić Marković

Foto: TV Kopernikus

Novogodišnji koncert Osnovne muzičke škole „Vladimir Đorđević“ u Jagodini održan je krajem decembra u sali Centra za kulturu „Svetozar Marković“ u Jagodini.

Radi se o tradicionalnom događaju koji uvek privuče veliku pažnju publike, a tako je bilo i sada. Ovim koncertom rezimira se školska godina kojom je uprava škola i više nego zadovoljna.

-Ovaj koncert se razlikuje po tome što sada imamo samo solo tačke. Ozbiljniji novogodišnji koncert smo ostavili za neko srećnije vreme, da ga sprovedemo na otvorenom, kao što je bilo letos. Ovaj put upoznajemo đake prvog, drugog i trećeg razreda koji su vredno i ozbiljno vežbali sa svojim nastavnicima i po prvi put su uključeni u jedan mali orkestar. Obično je to za one malo starije učenike, ali sada smo napravili jedan mali i on će premijerno nastupiti. Godina je bila vrlo uspešna. Ovim koncertom zaokružujemo ovu školsku godinu i nadamo se da ćemo imati isto toliko uspeha kao i prošle, sa još više koncerata –rekla je Ljiljana Mileusnić Marković, direktorka Osnovne muzičke škole „Vladimir Đorđević“ u Jagodini.

Učenici su se na sceni predstavili izvođenjem različitih dela klsične muzike na brojnim instrumentima, a brojna publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzima.

D.M.

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .