Naslovna // Kultura // Održan završni koncert učenika OMŠ “Vladimir Đorđević” u Jagodini

Održan završni koncert učenika OMŠ “Vladimir Đorđević” u Jagodini

Najboljim učenicima i nastavnicima u prethodnoj školskoj 2020/2021. godini uručene su nagrade, a pojedini đaci predstavili su se svojim izvođenjem na različitim instrumentima

Foto: TV Kopernikus

Osnovna muzička škola „Vladimir Đorđević“ održala je prošlog utorka tradicionalni koncert u sali jagodinskog Centra za kulturu „Svetozar Marković“ i time označila završetak još jedne školske godine.

Pandemija korona virusa uticala je dosta na obrazovanje u protekloj školskoj 2020/2021. godini, ali nastavnike i đake ove obrazovne ustanove to nije omelo u učenju, usavršavanju i osvajanju više od 20 nagrada:

-Prošla godina je bila teška za sve škole. Bila je puna izazova i iskušenja. Uz to smo nailazili na razne preprke, ali su naši učenici i nastavnici postigli značajne rezultate i to je za svaku pohvalu. Jako sam ponosna na sve njih –rekla je Ljiljana Mileusnić Marković, direktorka OMŠ „Vladimir Đorđević“ u Jagodini.

Na svečanosti u sali jagodinskog Centra za kulturu, najistaknutijim učenicima i nastavnicima uručene su nagrade. Zatim su usledili kako vokalni, tako i instrumentalni nastupi brojnih učenika koji su svoje umeće predstavili na različtim instrumentima poput klavira, gitare, violine, harmonike i trube. Iz škole su istakli da će i dalje vredno raditi, te i da se raduju novim profesionalnim izazovima.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .