Naslovna // Kultura // Počela 25. sezona letnje scene Društva za kulturu “Kablovi” u Jagodini

Počela 25. sezona letnje scene Društva za kulturu “Kablovi” u Jagodini

Publika je uživala u priređenom programu, te je izvođače nagradila burnim aplauzima

Foto: TV Kopernikus

Nova, 25. po redu, sezona letnje scene Društva za kulturu „Kablovi“ počela je prošlog ponedeljka u Jagodini, na bini kod nekadašnjeg hotela „Srbija“.

Ovogodišnju sezonu, po tradiciji, otvorili su svojim nastupom svi ansambli organizatora, a manifestacija će ove godine trajati nešto kraće nego ranijih godina. Ipak, predsednik Društva Oliver Jovanovski istakao je da to neće umanjiti kvalitet programa koji će biti predstavljen publici:

-Prošle godine zbog korone nismo nastupali. Ove godine, imaćemo šest-sedam večeri, tokom kojih će se na sceni smenjivati ansambli iz Trstenika i Loznice. Imaćemo i jednu pozorišnu predstavu, nastupiće i crkveni hor, a po tradiciji sezonu zatvara nastup našeg Društva. Manifestacija će se odvijati kako bude diktirala epidemiološka situacija, pa ćemo se tako i mi ponašati. Svakako želimo da održimo kontinuitet u radu i da jagodinskoj publici prikažemo ono što smo im i ovih godina prikazivali –rekao je Jovanovski.

Otvaranju sezone prisustvovao je veliki broj ljudi koji su gromoglasnim aplauzima nagradili izvođače koji su briljirali na sceni. Programi će se, kao i prethodnih godina, održavati ponedeljkom u večernjim časovima.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .