Naslovna // Kultura // Predstava “I u dobru i u zlu” izvedena na letnoj sceni DZK “Kablovi” u Jagodini

Predstava “I u dobru i u zlu” izvedena na letnoj sceni DZK “Kablovi” u Jagodini

„Trudimo se da imamo raznovrsne programe za sve generacije“ rekao je Oliver Jovanovski, predsednik Društva za kulturu „Kablovi“ u Jagodini

Foto: TV Kopernikus

Predstava „I u dobru i u zlu“ Škole glume koja radi u okviru ćuprijske Ustanove kulture odigrana je prošlog ponedeljka na letnjoj sceni Društva za kulturu „Kablovi“ u Jagodini.

Oliver Jovanovski, predsednik Društva, istakao je da se trude da imaju raznovrstan program za sve generacije posetilaca:

-Ova škola glume postoji već četiri godine, a članovi ove pozorišne grupe su momci i devojke iz tri grada: Ćuprije, Paraćina i Jagodine. Oni su do sada već šest puta odigrali ovu predstavu. Posetioci koji dolaze ovde, pored folklora, mogu da odgledaju i predstavu, tako da svako veče ima svoju publiku –rekao je on.

Glumci su briljirali na sceni, a predstava je privukla veliku pažnju posetilaca, naročito omladine. Program na 25. po redu letnjoj sceni Društva za kulturu „Kablovi“ odvijaće se do kraja avgusta, a organizatori su napomenuli da će se truditi da program bude zanimljiv svim generacijama posetilaca.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .