Naslovna // NP portal // Novim putem…..

Novim putem…..

Septembra ove godine naše Javno informativno preduzeće “Novi put” imalo je veliki razlog za slavlje – tačno pola veka je prošlo od osnivanja Radio Jagodine. Uz mnoštvo dragih gostiju, prijatelja i stvaraoca ove radio- stanice, prisetili smo se da kvalitet nema rok trajanja: osim što već pet decenija Radio Jagodina postoji zbog vas, ne možemo a da ne spomenemo da nedeljnik Novi put izdajemo od 1945. godine. Istim stopama ide i naša Televizija, naš do sada najmlađi, ali nikako i najmanje vredan medij, koji postoji i radi već dvanaest godina.

Slogan našeg skorašnjeg jubileja bio je “Pedeset godina Radio Jagodine- za budućnost”. U skladu sa ovom, možda na prvi pogled neprozirnom, rečenicom, naša je želja oduvek bila da idemo u korak sa budućnošću. Mi želimo da idemo “novim putem” uvek kada on vodi do našeg napretka i- iznad svega- do zadovoljstva naših čitalaca, slušalaca i gledalaca.
Stoga je došlo vreme da, u skladu sa rastućom ulogom interneta u medijima, postanemo nosioci jednog veb portala, gde će vam lokalne vesti, servisne informacije, ali i mnogi drugi, kulturni, sportski i zabavni sadržaji biti dostupni 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno, i to u najkraćem mogućem roku od trenutka zbivanja.
Sve ovo ne bi bilo moguće bez našeg osnivača- Skupštine grada Jagodine– koja je i do sada podržavala sve naše projekte, te samog života našeg grada, koji je sve ispunjeniji , bogatiji i raznovrsniji, čime ovdašnjim novinarima nudi veliki broj događaja za praćenje. Prvi koraci rada na sajtu potpomognuti su od strane ruske firme Jugorosgas, kojoj dugujemo ogromnu zahvalnost jer je Novom putu, uz mnoštvo dobre volje za saradnjom i prijateljstvom, donirala kompletnu opremu potrebnu za rad na veb portalu.

Prilog povodom donacije Yugorosgaza:

NP i JugorosgasWP NP i Jugorosgas

Nadamo se da ćete i u buducnosti biti uz nas. Mi smo sigurni- ona ce doneti naš napredak, ali isključivo kroz želju da zadovoljimo vas, naše verne čitaoce, slušaoce i gledaoce, tako što ćemo iz dana u dan biti sve ažurniji, brži i bolji. Neka Novi put i dalje bude vaša prečica do pravih informacija!

Milica Biorac

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .