Naslovna // Slobodno vreme // Izvedena predstava za mališane u jagodinskom vrtiću

Izvedena predstava za mališane u jagodinskom vrtiću

„Aktivnosti poput ovih jako su značajne za emocionalni, psihički i društveni razvoj dece“ rekla je Violeta Nikolić, direktorka predškolske ustanove „Pionir“

Mališani su uživali u predstavi

Predškolska ustanova „Pionir“ tokom cele godine izvodi raznovrsne aktivnosti na veliko zadovoljstvo dece i zaposlenih u vrtiću. Deo tog programa su i pozorišne predstave, a jedna od njih odigrana je pred mališanima u četvrtak 28. novembra u sali ove ustanove. Gostovalo je pozorište iz Beograda, a direktorka PU „Pionir“ Violeta Nikolić kaže da deca pozitivno reaguju na ovakve aktivnosti i da su one od velikog značaja za njih:

-Imamo divnu saradnju sa svim pozorišnim trupama u Srbiji, ali i sa onima u Jagodini. Ovakve aktivnosti su od velikog značaja za emocionalni, psihički i društveni razvoj dece. Trudićemo se da ih i u narednom periodu bude što više –rekla je Nikolić.

Već u toku sledeće sedmice počeće se sa snimanjem njihovog tradicionalnog novogodišnjeg programa, a u realizaciji te aktivnosti imaju značajnu pomoć kako roditelja, tako i grada Jagodine.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .