Naslovna // Slobodno vreme // Jagodinski ZOO vrt počeo sa radom

Jagodinski ZOO vrt počeo sa radom

Posetioci su u obavezi da prođu dezobarijeru na ulazu, a radi se svakog dana od 9 do 16 časova

Jagodinski Zoološki vrt počeo je sa radom protekle subote, 2. maja. Zbog trenutne situacije, radi se svakog dana od 9 do 16 časova. Rukovodstvo je preduzelo sve mere zaštite, te na samom ulazu svi posetioci moraju da prođu kroz dezinfekcionu barijeru. Prvo su u obavezi da sterilišu ruke, posle čega dobijaju zaštitne rukavice, a preporučuje se i da se nose maske za lice. Kako se vodi računa o posetiocima, tako se brine i o bezbednosti životinja:

-Posetiocima je za sada zabranjen ulazak u prostorije u kojima borave primati i tako će biti dok se situacija ne reguliše. Dezinfekciona sredstva se koriste po uputima Instituta za javno zdravlje „Batut“. Sve ostalo je normalno i broj životinja je ostao isti. Imamo i kafić na otvorenom, ali i restoran. Što se kafića tiče, sve bezbednosne mere su preduzete. Postoji razdaljina između stolova, a osoblje ima svu zaštitnu opremu. Zbog propisane razdaljine koja je neophodna, nismo postavili sve stolove u kafiću, te smo njih postavili po vrtu, tako da to može biti pravi ugođaj za sve koji žele da sede i uživaju u prirodi. Imamo i kuhinju koja radi pripremu hrane, te smo i tu preduzeli sve bezbednosne mere kako bi gosti dobili najbolju moguću uslugu –rekla je Ivana Ristić Ilić, v.d. direktora Zoološkog vrta u Jagodini.

S obzirom na to su preduzete sve mere bezbednosti, rukovodstvo poziva sve posetioce da kad god su u prilici posete jagodinski Zoološki vrt kako bi kvalitetno proveli vreme u jedinstvenom prirodnom ambijentu.

D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .