Naslovna // Slobodno vreme // Nevena Stanojlović iz Požarevca je “Miss Akva parka” u Jagodini za 2023. godinu

Nevena Stanojlović iz Požarevca je “Miss Akva parka” u Jagodini za 2023. godinu

Milica Đurđević iz Kragujevca je prva pratilja i najlepša po izboru publike, dok je druga pratilja Isidora Strahinović iz Niša. Gordana Đuričić iz Valjeva je Miss fotogeničnosti, dok je Sanja Gardović iz Beograda okićena lentom „Miss šarma“. Dodeljene su im i novčane nagrade

Neverica zbog pobede: Nevena Stanojlović, Miss Akva parka za 2023. godinu

Nevena Stanojlović iz Bradarca, sela nadomak Požarevca, osvojila je titulu Mis akva parka u Jagodini za 2023. godinu, na takmičenju koje održano protekle subote u ambijentu Akva parka u Jagodini, prvog u našoj zemlji.

Ova studentkinja Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini pobedila je u konkurenciji od 19 devojaka kojih je bilo iz različitih krajeva naše zemlje, a njoj je pripala i glavna novčana nagrada u vrednosti od 50 hiljada dinara.

-Prvo sam osetila nevericu. Došla sam ovde s namerom da se zabavim, da steknem prvo iskustvo, da osetim kako je to šetati na pisti i ni najmanje nisam očekivala pobedu. Kada su izgovorili moje ime, krenule su mi suze. Zaista je prelep osećaj, oduševljena sam. Zahvalna sam svima koji su glasali, došli i podržali nas –rekla je Nevena.

Najlepše devojke ovogodišnjeg izbora za Miss Akva parka u Jagodini: Foto TV Kopernikus

Titulu prve pratilje i novčanu nagradu od 40 hiljada dinara osvojila je devetnaestogodišnja Milica Đurđević iz Kragujevca. Ona je osvojila i nagradu publike, a samim tim i još jednu novčanu nagradu u vrednosti od 10 hiljada dinara. Drugom pratiljom na ovom takmičenju proglašena je Isidora Strahinović. Ona dolazi iz Niša, studira na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini, a u slobodno vreme se bavi manekenstvom. Njoj je pripala novčana nagrada u vrednosti od 30 hiljada dinara. Dodeljene su još dve tradicionalne nagrade ove manifestacije. Titulu Miss fotogeničnosti osvojila je prošlogodišnja pobednica ovog takmičenja Gordana Đuričić iz Valjeva, a lentom na kojoj je pisalo „Miss šarma“ okićena je dvadesetogodišnja Sanja Gardović iz Beograda, studentkinja Visoke turističke škole. Obe su dobile novčane nagrade u iznosu od 20 hiljada dinara.

Izbor za Miss jagodinskog Akva parka održava se već 17 godina. Iz uprave su izrazili zadovoljstvo zbog dugovečnosti ove manifestacije, ali i velikog interesovanja devojaka.

-Ovo je prepoznatljiva manifestacija koja je zaživela i traje koliko traje i Akva park u našem gradu. Koristim priliku da se zahvalim svim devojkama koje su došle iz cele Srbije da uveličaju ovu manifestaciju. Uvek imamo prepunu pistu. Želim svim devojkama puno uspeha u daljem radu i životu i one će uvek biti naši dragi gosti. Grad je pokrovitelj svega. Grad je napravio i Akva park i trudimo se da za naše posetioce, pored kupanja i sunčanja, ovde priuštimo i kulturno-zabavni program. Kako preko dana, tako i u večernjim časovima. Ovo je samo jedna od manifestacija –rekao je Zoran Gligorijević, direktor Akva parka u Jagodini.

Izbor za Miss akva parka i ove godine zajednički su organizovali Akva park u Jagodini, Kulturni centar ovog grada i Agencija „La luna“ iz Jagodine.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .