Naslovna // Slobodno vreme // Snimanje dečijeg novogodišnjeg programa u vrtiću “Pionir”

Snimanje dečijeg novogodišnjeg programa u vrtiću “Pionir”

Mališani su blistali na podijumu

Više od 700 mališana koji pohađaju vrtiće predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini ove godine učestvovalo je u snimanju tradicionalnog dečijeg novogodišnjeg programa. U pitanju su 22 gradske i seoske, kao i starije gradske predškolske grupe, a direktorka predškolske ustanove „Pionir“ istakla je da ova aktivnost za njih predstavlja veliku zabavu i zadovoljstvo:

-Kao i svake godine, snimamo novogodišnji program. Godinu završavamo sa mališanima i sa njima počinjemo novu. Ovo je nešto jako lepo, što oni vole. Roditelji jedva čekaju taj novogodišnji program kako bi uživali u onome što su njihova deca pripremala sa svojim vaspitačima –rekla je Violeta Nikolić, direktorka predškolske ustanove “Pionir” u Jagodini.

Tokom snimanja, vladalo je pravo pozitivno i novogodišnje raspoloženje među mališanima, koji su u raznobojnim kostimima plesali uz svima dobro poznate numere. Deca su dala svoj maksimum i blistala na podijumu,  te nema sumnje da će im ova novogodišnja priredba dugo ostati u lepom sećanju.

Dušan Miletić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .