Naslovna // Sport // “Jagodinski maraton” 14. aprila

“Jagodinski maraton” 14. aprila

Brojevi telefona za sve potencijalne učesnike nalaze se na sajtu www.jagodinskimaraton.rs. Veliku podršku i pomoć i ove godine pruža lokalna samouprava grada Jagodine

Foto: TV Kopernikus

Jubilarna, peta po redu sportska manifestacija „Jagodinski maraton“ biće održana 14. aprila u Jagodini, saopšteno je zvanično na sastanku održanom proteklog četvrtka u prostorijama Hale sportova „JASSA“ u Jagodini.

 Za organizaciju ovogodišnjeg događaja zaduženi su Jagodinski sportski savez, Udruženje „Pomoravski maraton“ i Savez za rekreativni sport grada Jagodine.

-Očekujemo veliki broj učesnika kao i prethodnih godina. Očekujemo takmičare iz cele zemlje, ali i iz regiona. Prijave su u toku i biće narednih mesec dana. Postoje brojevi telefona na sajtu preko kojih se učesnici mogu prijaviti. Mogu se prijaviti ljudi svih uzrasnih kategorija: od dece do najstarijih. Imaćemo dečju trku, trku zadovoljstva na pet kilometara, trku na 10 kilometara i polumaraton, trku na 21 kilometar –rekao je Marko Lukić, direktor „Jagodinskog maratona“.

Sastanku povodom predstojećeg sportskog događaja prisustvovali su predstavnici Organizacionog odbora, a veliku podršku i pomoć u održavanju ovogodišnjeg maratona, kao i svih prethodnih godina, pruža lokalna samouprava grada Jagodine.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .