Naslovna // Tema dana // Palma: Ako Crnogorci ne vrate našeg ambasadora, pozvaću sve Srbe da ne idu na more u Crnu Goru

Palma: Ako Crnogorci ne vrate našeg ambasadora, pozvaću sve Srbe da ne idu na more u Crnu Goru

„Oni su nam proterali ambasadora, a žele da im srpski turisti pune budžet“ rekao je Marković tokom obeležavanja stranačke slave

Foto: TV Kopernikus

U prostorijama Jedinstvene Srbije u Jagodini rezanjem slavskog kolača obeleženo je Sretenje, slava parlamentarne stranke koja postoji 17 godina. Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma je tom prilikom rekao da će ova stranka nastaviti da radi kao i do sada u interesu svih građana i poslao snažnu poruku Vladi Crne Gore i premijeru te države, prof. dr Zdravku Krivokapiću:

-Ukoliko profesor Krivokapić misli da iskoristi glasove za jednokratnu upotrebu, grdno se prevario. Nisu to glasovi gde im je Srbija davala smernicu za koga da glasaju, već njegov program. Oni su nam proterali ambasadora, a sa druge strane žele da srpski turisti odlaze u Crnu Goru i da mi punimo njihov budžet, odnosno srpski turisti. Ukoliko u roku od pet dana gospodin Krivokapić i Vlada Crne Gore ne vrati našeg ambasadora, ja ću u srpskom parlamentu pozvati sve Srbe da ne idu na more u Crnu Goru –rekao je Marković.

Zbog pandemijskih okolnosti i poštovanje epidemioloških mera, slava Jedinstvene Srbije obeležena je skromnije nego ranijih godina, u prisustvu sveštenstva i funkcionera stranke.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .