Naslovna // Tema dana // Palma prvi predao listu za lokalne izbore u Jagodini

Palma prvi predao listu za lokalne izbore u Jagodini

Koalicija JS-SPS-SNS na lokalne izbore izlazi pod rednim brojem 1, a izbori će biti održani 26. aprila

Gradska-izborna komisija potvrdila da je sve regularno

Predstavnici liste “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija, Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka“, čiji je nosilac Dragan Marković Palma, predali su protekle srede dokumentaciju, odnosno potpise građana i listu kandidata za odbornike Gradsko-izbornoj komisiji. Ovo je prva izborna lista koja je predata: ne samo u Jagodini već i u čitavoj Srbiji.

Lista je predata u prisustvu velikog broja podmlatka članova koalicije koji su predvođeni predstavnikom Gradskog odbora Jedinstvene Srbije Zoranom Gligorijevićem. Koalicija na ovogodišnje lokalne izbore u Jagodini 26. aprila izlazi pod rednim brojem 1.

Komisija je potvrdila da je ispoštovano sve što je propisano, uz gromoglasno skandiranje članova koalicije: „Pobeda, pobeda!“. Prenoseći veliki optimizam iz koalicije, Zoran Gligorijević je istakao da su minulih godina po delima prepoznatljivi u čitavom regionu i da je njihova obaveza da tako nastave:

Gligorijević sa podmlatkom ispred Skupštine grada Jagodine

-U rekordno kratkom vremenu predali smo mnogostruko veći broj potpisa od potrebnog za predavanje liste. Na ovim izborima očekujemo odličan rezultat. Naš optimizam se bazira na više činjenica. Prvi razlog je taj što ovu koaliciju predvodi Dragan Marković Palma koji je i do sada naš grad vodio veoma uspešno i koji je svojim radom prepoznatljiv ne samo u Srbiji već i širom regiona. Zna se da je grad unapređen u svim segmentima života našeg grada. Drugi razlog za naš optimizam je taj što imamo odličnu listu odbornika. To su sve ugledni ljudi u našem gradu, svi su zaposleni i svi su veoma cenjeni na svom radnom mestu. Treći razlog za naš optimizam jeste taj što ovu listu podržava ogroman broj mladih ljudi. Ovo je samo jedan mali deo omladinaca koji su želeli da podrže našu listu i naša je obaveza da ovim omladincima obezbedimo svetlu budućnost u našem gradu. Mi ćemo nastaviti u narednom periodu da radimo istim tempom na razvitku našeg grada u svim segmentima: radićemo na otvaranju novih radnih mesta za sve starosne kategorije, a trudićemo se da poboljšamo kulturni i sportski život u našem gradu. Trudićemo se da Jagodina bude jedan lep i još lepši grad za život. Trudićemo se da i dalje naš slogan bude „Da budžet troše građani, a ne političari“. Po tom sloganu smo prepoznatljivi svih prethodnih godina. Pozivam sve stanovnike Jagodine da masovno izađu na izbore pre svega  i da daju svoj glas i naravno – da glasaju za listu „Jedinstvena Srbija-Socijalistička partija Srbije-Srpska napredna stranka“ pod rednim brojem 1, kako bi doprineli ne samo razvoju grada, već i svojim porodicama –istakao je Gligorijević.

Izbori za odbornike u Skupštini grada Jagodine biće održani 26. aprila, a lista koalicije „Jedinstvena Srbija-Socijalistička partija Srbije-Srpska napredna stranka“ biće pod rednim brojem 1.

Dušan Miletić

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .