Naslovna // Tema dana // Saopstenje Gradskog odbora DS u Jagodini

Saopstenje Gradskog odbora DS u Jagodini

Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke u Jagodini

Gradski odbor Demokratske stranke ističe da su na konferenciji za novinare povereništva Srpske napredne stranke, održanoj 12. jula 2013. godine, za grad Jagodinu iznete neistine po pitanju prelazaka čitavih mesnih odbora Gradskog odbora Demokratske stranke u SNS.

Jedina istina je činjenica da je u SNS prešlo par pojedinaca karijeristički nastrojenih, jer kako se drugačije može nazvati prelazak iz opozione u stranku vlasti.

Napominjemo da su Mesni odbori gradske organizacije DS raspušteni zajedno sa raspuštanjem Gradskog odbora, neposredno posle prošlogodišnjih izbora, uvođenjem povereništva u gradsku organizaciju DS, tako da ni organizaciono nema istine u tome da su mesni odbori naše organizacije, koji još uvek nisu formirani „preleteli“ u SNS. Novi Mesni odbori biće formirani posle završetka započete revizije članstva i tim korakom biće zaokružena priča oko formiranja svih organa gradske organizacije DS i konsolidovanja iste, posle najgorih izbornih rezultata u istoriji gradskog odbora DS, ostvarenih na lokalnim izborima 2012. godine.

Demokratska stranka će i dalje istrajati u borbi protiv teatralnosti i politikanstva koju promoviše SNS na političkoj sceni Srbije i našeg grada. I ako se DS nalazi u najgoroj medijskoj blokadi, gde na državnim medijima skoro da i ne postoji šansa da se pojavi ime Demokratske stranke, a naši lideri su pod vellikim pritiskom neistina i laži koje se o njima fabrikuju, istrajaćemo u borbi za bolju Srbiju, od one koju i kakvom je prave SNS i njeni koalicioni partneri poslednjih godinu dana. Ujedno pozivamo SNS da počne da se bavi ozbiljnim temama spašavanja srpske ekonomije i očuvanja socijalnog mira, a ne banalnim petparačkim pričama o „preletanju“ sumnjive političke kadrovske strukture.

Press služba Gradskog odbora DS u Jagodini

tagovi: , , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .