Naslovna // Vesti // Dva ugljenisana tela pronađena u “audiju”, čeka se DNK analiza

Dva ugljenisana tela pronađena u “audiju”, čeka se DNK analiza

Dva beživotna ugljenisana tela pronađena su jutros oko devet časova, u selu Ratković kod Jagodine, na poljskom putu, u zapaljenom automobile marke “audi”, potvrdila je jagodinska policija.

Policiju u Jagodini pozvali su slučajni prolaznici, koji su videli zapaljena tela u vozilu, od kojeg je ostala samo školjka. Na uništenom automobilu čak ni registarske tablice nisu mogle da se prepoznaju.

– Automobil je u takvom stanju da to ne mogu da vam potvrdim, ali čim stignu informacije sa mesta događaja i kako budu stizale, ja ću vas obaveštavati – rekla je Cvetić.

Prema rečima meštana Ratkovića, koji su pozvali policiju, automobil je potpuno ugljenisan a unutra su bili “neki ostaci”.

– Videla sam u daljini plamen od skoro pola metra i pomislila sam da neko nešto pali u polju. Vratila sam se u sobu. Nisam čula nikakav prasak. To se desilo sinoć negde oko 22 sata – kaže Snežana Ristić i dodaje da je Ratković mirno selo i da se tako nešto nije desilo nikada.

Automobil je u jutarnjim satima pronašao meštanin Ratkovića koji je krenuo u šumu po drva.

– Video sam između drva nešto crno veliko. Prišao sam i šokirao se. Unutra se videlo na oba sedišta nešto, pomislio sam da su ugljenisani ljudi, šta drugo. Osećao se neki užasan miris. To nisu ljudi iz našeg sela. U Ratkoviću niko ne vozi takva kola – rekao je on.

DNK analiza će pokazati
Zamenik višeg javnog tužioca u
Jagodini Miomir Vasić izjavio je danas da je prijavljen nestanak dve osobe, ali da ne može da kaže da li su njihova tela jutros nađena u izgorelom automobilu. Dodao je da će se to znati posle analize DNK uzete iz tih tela.

Nema nestalih u Levči i Rekovcu
Predsednik Skupštine opštine Rekovac Goran Đorđević izjavio je novinarima da sa područja Levča i opštine Rekovac nije prijavljen nestanak nijedne osobe

http://www.blic.rs/

tagovi: , , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .