Naslovna // Vesti // Elektronsko glasilo od poverenja: Kopernikus TV Jagodina obeležila 22 godine uspešnog postojanja i rada

Elektronsko glasilo od poverenja: Kopernikus TV Jagodina obeležila 22 godine uspešnog postojanja i rada

“Veoma je bitno da informisanost građanstva bude dobra, a naša televizija to radi na jedan profesionalan, objektivan i korektan način” rekao je Ljubiša Bata Vujić, direktor Kopernikus RTV Jagodina

Foto: TV Kopernikus

Kopernikus televizija Jagodina obeležila je jednu važnu godišnjicu: 22 godine postojanja i uspešnog rada.

Televizija Jagodina osnovana je 15. decembra 2000. godine, kao treći i ujedno najmlađi medij tadašnjeg Javno informativnog preduzeća „Novi put“. U novembru 2015. godine, zajedno sa radiom Jagodina i nedeljnikom „Novi put“, postala je deo Kopernikus grupacije. Kroz redakciju televizije Jagodina prošao je veliki broj vrsnih novinara, voditelja i tehničkih lica, a reputacija elektronskog glasila od poverenja prati je i dalje.

-To je jedan prozor u svet za sve žitelje Jagodine i Pomoravskog okruga, koji na našem programu mogu saznati sve bitne informacije za svakodnevni život građana, a takođe i priče o običnim ljudima i njihovim nastojanjima: od folklora i starih zanata, preko udruženja boraca, pa sve do izviđača i svega ostalog što čini društveni život ove zajednice kao što su Jagodina i Pomoravski okrug. Takođe, treba istaći da imamo i jako posećen “YouTube” kanal koji ima preko 6000 pratilaca, tako da svi oni koji u našim informativnim emisijama propuste neki prilog o nekom važnom događaju, mogu na tom mestu da se informišu, što i čine. Mislim da je danas, u ovom trenutku, veoma bitno da informisanost građanstva bude dobra, a mislim da “Kopernikus televizija Jagodina” to radi na jedan profesionalan, objektivan i korektan način. Imamo vernu gledalačku publiku u svih šest opština Pomoravskog okruga –rekao je Ljubiša Bata Vujić, direktor Kopernikus RTV Jagodina.

Iz uredništva Kopernikus Radio Televizije Jagodina istakli su da će, u godinama koje dolaze, nastaviti sa obaveštavanjem javnosti o svim važnim događajima iz različitih sfera života u Pomoravlju, Resavi i Levču – onako kako to novinarska profesija i nalaže: objektivno, pravovremeno i istinito.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .