Naslovna // Vesti // Kopernikus RTV Jagodina obeležila 23. rođendan: Profesionalno izveštavanje uvek na prvom mestu

Kopernikus RTV Jagodina obeležila 23. rođendan: Profesionalno izveštavanje uvek na prvom mestu

“To je razlog zbog kog imamo tako vernu publiku. Izvor smo pouzdanih informacija za sve građane koji žive na području Pomoravlja, Resave i Levča” rekao je direktor Ljubiša Bata Vujić

Foto: TV Kopernikus

Osnivanjem televizije Jagodina i njenim zvaničnim početkom rada 15. decembra 2000. godine počela je nova epoha izveštavanja o najbitnijim događajima u Pomoravskom okrugu. Kroz televiziju Jagodina prošao je veliki broj vrsnih novinara, voditelja i tehničkih lica, koji su svojim predanim radom pomogli da preraste u pravu medijsku instituciju. U novembru 2015. godine, ovaj treći i najmlađi medij nekadašnjeg javno-informativnog preduzeća „Novi put“, pored radija i nedeljnika, postao je sastavni deo „Kopernikus“ grupacije, a poverenje gledalaca nije izgubio ni posle 23 godine postojanja i uspešnog rada.

-Trudimo se da budemo objektivni, korektni i pravovremeni. Mislim da je to razlog zbog kog imamo tako vernu i kulturnu publiku. Trudimo se da pravim informacijama i edukativnim sadržajima utičemo pozitivno na tu gledalačku publiku. Takođe, stanovništvu sa ovih prostora pružamo sve validne informacije koje su bitne za njihov svakodnevni život. Povratne reakcije javnosti su dobre. Naš televizijski kanal ima i svoj “jutjub” kanal sa preko sedam hiljada pratilaca. Mnogi prilozi imaju veliki broj pregleda, što znači da je Kopenikus Televizija Jagodina izvor pouzdanih i proverenih informacija za sve građane koji žive na području Pomoravlja, Resave i Levča. Imamo i saradnju sa nacionalnim emiterima kao što su televizije PRVA i B92. Svake srede možete videti direktna uključenja naše ekipe u jutarnji program, što takođe pruža jednu dodatnu dimenziju profesionalnosti i samo kazuje da smo veoma cenjeni i da na jedan odgovoran i profesionalan način obavljamo svoj posao –rekao je Ljubiša Bata Vujić, direktor Kopernikus RTV Jagodina.

Iz ove medijske kuće istakli su da će i dalje raditi po svim novinarskim načelima, kao i da se nadaju da će u periodu pred njima obeležavati još značajnih godišnjica i da će ih pozitivna reputacija dugo pratiti.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .