Naslovna // Vesti // Moj sin nije znao istinu inace nikad ne bi krenuo

Moj sin nije znao istinu inace nikad ne bi krenuo

Ispovest majke ubijenog i zapaljenog Srđana Tomića

JAGODINA – ,,Moj sin nije znao istinu, ni gde je krenuo ni zašto, kao i u kakvim su odnosima Saša Nedeljković i ubica. Da je znao, nikada u auto ne bi ušao. Ogorčena sam, besna, slomljena, sin mi je ubijen kao okoreli kriminalac a bio je momak za primer, priča majka Srđana Tomića koga je ubio žandar Aleksandar Krstić, Kaja Jovičić. Sahrana Srđana Tomićs i Aleksandra Nedeljkovića u subotu u 12 i 30

Poslednja fotografija Srđana Tomića i njegove majke Kaje Jovičić

Poslednja fotografija Srđana Tomića i njegove majke Kaje Jovičić

,,Doživela sam takav šok da dva dana uopšte nisam mogla da govorim. Sada su u meni bes, bol, ogorčenje. Srđan je prevaren, nasamaren. Tek smo kasnije saznali da je Saša Nedeljković zvao sve drugove koji su mu bili mnogo bliži da ga voze te večeri za Kragujevac ali da su svi odbili jer su znali istoriju problema koji je imao sa tim žandarom Krstićem. Srđan je toliko vodio računa jer je imao švajcarsko državljanstvo da nikada ni jedan saobraćajni prekršaj nije imao, a kamoli nešto drugo. Da je znao istinu, nikada ne bi krenuo, priča majka Kaja Jovičić.
Ona kaže da je Srđan ostavio uključen fejsbuk, cigarete, novac, samo je na kratko istrčao iz stana kako bi odvezao Sašu i brzo se vratio.
,,Saša mu je rekao da ide samo da pogledaju neki auto i odmah se vraćaju. Te večeri sam ga poslednji put čula oko pola osam uveče. Sa mužem sam bila u restoranu hotela Hill u Jagodini i pozvala sam Srđana telefonom da svrati da popije piće sa nama. On mi je rekao da je u Kragujevcu i da sedi u kafiću, smejao se kao i uvek, šalio i rekao da će doći kasnije. Kako se nije pojavio ni do devet sati, mislila sam da je sa nekom devojkom i mi smo otišli kući, priča majka Srđana Tomića, Kaja Jovičić.

Kaja Jovičić

Kaja Jovičić

Srđan je bio švajcarski državljanin, bio je stalno zaposlen kao šef marketa i dolazio je u Jagodinu dva puta godišnje.
,,Podigao je kredit u Švajcarskoj, kupio je stan kod akvaparka, auto koji je izgoreo on je uzeo na lizing. Nije ga zanimalo ni more, samo da dođe u Jagodinu. On je odrastao ovde, išao je OŠ ,,Rada Miljković,,. Pa je posle otišao kod oca u Švajcarsku, mog prvog muža. Voleo je mnogo Jagodinu, jedva je čako da dođe, sređivali smo stan malo po malo, bili smo jako vezani, priča Kaja.
Srđana Tomića i Aleksandra Nedeljkovića ubio je žandar Aleksnadar Krstić koji navodno nije mogao da podnese pritisak Nedeljkovića koji je tražio da mu vrati novac koji mu je dugovao. Pronađeni su u zapaljenom automobilu u selu Ratković u ponedeljak ujutru.

SAHRANA NA DAN POVRATKA ZA ŠVAJCARSKU
Srđan Tomić biće sahranjen na Gradskom groblju u Jagodini u subotu u 12 i 30, istog dana kada je posle tri nedelje odmora trebalo da se vrati u Švajcarsku.

NOSIO NOVINE NEDELJOM
Srđan Tomić je radio kao šef marketa a nedeljom kada je imao slobodan dan, razvozio je novine kako bi dodatno zaradio. Imao je kredit za stan u Jagodini i lizing za automobil ,,Audi TT,,.
NAJVIŠE ME BOLI ŠTO JE LIKVIDIRAN KAO KRIMINALAC
Majka Srđana Tomića kaže da joj najteže pada jer je njen sin likvidiran kao okoreli kriminalac.
,,Momak koji je bio duša, dobrica, koji je svakome trčao da pomogne, ubijen je kao najgori robijaš. Likvidiran, zapaljen. Strašno mi je. Ne mogu da se pomirim sa tim, rekla je njegova majka Kaja Jovičić.

A. Đukić

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .