Naslovna // Vesti // Podeljeno 1860 paketića polaznicima jagodinskih vrtića

Podeljeno 1860 paketića polaznicima jagodinskih vrtića

Obezbedila ih je Skupština grada Jagodine, a iz Predškolske ustanove „Pionir“ napominju da će do kraja godine imati još dosta prazničnih aktivnosti

Foto: TV Kopernikus

Pozitivno prednovogodišnje raspoloženje ovih dana može se osetiti u svim jagodinskim vrtićima. Razlog tome je tradicionalna podela novogodišnjih paketića koje je i ove godine, za sve polaznike Predškolske ustanove „Pionir“, od najmlađih do onih najstarijih, obezbedila Skupština grada Jagodine.

-Već godinama unazad trudimo se da uveselimo mališane u prednovogodišnjem periodu. Deca su oduševljena. To je veliki doživljaj kada vam dođe Deda Mraz i donese paketiće. I mi smo to kao deca voleli, vole sada i oni, to se ne menja. Svi mališani od jaslenog do predškolskog uzrasta, njih 1800, uključeni su u podelu paketića. To su korisnici gradskih i seoskih vrtića. Naša najveća želja je da bude zdravlja na prvom mestu, i mališanima, a i svima nama –rekla je Violeta Nikolić, direktorka Predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini.

Za sve prisutne mališane priređena je i novogodišnja predstava, a njihovi osmesi i lepo raspoloženje tokom njenog igranja potvrdili su nam da su u njoj zaista uživali. Događaj je upotpunjen i fotografisanjem sa Deda Mrazom, a iz uprave vrtića kažu da će do kraja godine imati još puno novogodišnjih aktivnosti kojima se svi unapred veoma raduju.


D.M.

tagovi: , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .