Naslovna // Vesti // Program “Jagodinske novogodišnje čarolije”

Program “Jagodinske novogodišnje čarolije”

U petak će na Gradskom trgu nastupiti horovi Predškolske ustanove „Pionir“ i Muzičke škole, „Haos animatori“ i Mari Mari, dok će u subotu zabava biti na Gradskom klizalištu. Svi programi besplatni su za sve posetioce.

Foto: Kulturni centar Jagodina

Manifestacija „Jagodinska novogodišnja čarolija“, druga po redu, održaće se u petak 29. i u subotu 30. decembra u Jagodini. Ova manifestacija namenjena je upravo najmlađima, a organizatori su se potrudili da i ove godine, kao i protekle, uživaju u bogatom i šarenolikom programu.

U petak, u 11 sati, na Gradskom trgu najpre će nastupiti Hor muzičkog zabavišta Osnovne muzičke škole „Vladimir Đorđević“ i hor dece iz Predškolske ustanove „Pionir“. Posle njihovih nastupa, na scenu stupaju „Haos animatori“, grupa zabavljača koju čine štuleri, žongleri i motociklisti. Koncert će tog dana održati i Mari Mari, posle čega će Deda Mraz na kočiji i Deda Mrazovi na motorima deliti poklone.

U subotu, od 18 do 19 sati, na Gradskom klizalištu biće priređena „Novogodišnja svetlosna bajka na ledu“. U jedinstvenom programu učestvovaće veliki svetleći robot, klizačice balerine sa svetlećim ogrtačima, a događaj će biti dodatno ulepšan vatrenim loptama, vatrenim violinama i svetlećim efektima. Po završetku ovog jednočasovnog programa, uslediće paljenje svetslonih efekata na jelci.

Programi u okviru ovogodišnje „Jagodinske novogodišnje čarolije“ besplatni su za sve posetioce. Organizator je Kulturni centar, a pokrovitelj je grad Jagodina.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .