Naslovna // Društvo // Jagodinska policija dobila 20 novih vozila

Jagodinska policija dobila 20 novih vozila

„Ova donacija podiže nivo bezbednosti građana, ali i policije“ rekla je Ana Milojević, iz Policijske uprave u Jagodini


U okviru projekta modernizacije policijskih vozila, koju sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova širom Srbije, Policijska uprava u Jagodini dobila je 20 novih automobila. Ana Milojević, iz Policijske uprave u Jagodini, zahvalila se na ovoj donaciji koja je od velikog značaja za bezbednost građana:
-Vozila su namenjena policiji opšte nadležnosti i saobraćajnoj policiji. Nabavkom nove opreme, policija će svakako efikasnije obavljati svoje svakodnevne radne dužnosti. Policijska uprava u Jagodini je dobila 20 novih vozila koja su po prioritetima raspoređena po svim policijskim stanicama u okviru ove uprave. Procesom osavremenjivanja i modernizovanja opreme, podiže se nivo bezbednosti građana. Takođe, pripadnici policije će biti brži i efikasniji, ali i zaštićeniji pri obavljanju redovnih zadataka –rekla je Ana Milojević iz Policijske uprave u Jagodini.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nedavno je prodajom starih policijskih vozila obezbedila 710 novih, koja su ravnomerno raspoređena po teritoriji Srbije. Ovo je prvi kontigent vozila, a MUP Srbije čeka dodatna isporuka vozila za žandarmeriju, interventnu policiju i policijske stanice.
Dušan Miletić

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .