´╗┐ Novi Put » Jagodinska policija dobila 20 novih vozila

Naslovna // Društvo // Jagodinska policija dobila 20 novih vozila

Jagodinska policija dobila 20 novih vozila

ÔÇ×Ova donacija podi┼że nivo bezbednosti gra─Ĺana, ali i policijeÔÇť rekla je Ana Milojevi─ç, iz Policijske uprave u Jagodini


U okviru projekta modernizacije policijskih vozila, koju sprovodi Ministarstvo unutra┼ínjih poslova ┼íirom Srbije, Policijska uprava u Jagodini dobila je 20 novih automobila. Ana Milojevi─ç, iz Policijske uprave u Jagodini, zahvalila se na ovoj donaciji koja je od velikog zna─Źaja za bezbednost gra─Ĺana:
-Vozila su namenjena policiji op┼íte nadle┼żnosti i saobra─çajnoj policiji. Nabavkom nove opreme, policija ─çe svakako efikasnije obavljati svoje svakodnevne radne du┼żnosti. Policijska uprava u Jagodini je dobila 20 novih vozila koja su po prioritetima raspore─Ĺena po svim policijskim stanicama u okviru ove uprave. Procesom osavremenjivanja i modernizovanja opreme, podi┼że se nivo bezbednosti gra─Ĺana. Tako─Ĺe, pripadnici policije ─çe biti br┼żi i efikasniji, ali i za┼íti─çeniji pri obavljanju redovnih zadataka ÔÇôrekla je Ana Milojevi─ç iz Policijske uprave u Jagodini.
Ministarstvo unutra┼ínjih poslova Srbije nedavno je prodajom starih policijskih vozila obezbedila 710 novih, koja su ravnomerno raspore─Ĺena po teritoriji Srbije. Ovo je prvi kontigent vozila, a MUP Srbije ─Źeka dodatna isporuka vozila za ┼żandarmeriju, interventnu policiju i policijske stanice.
Dušan Miletić

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .