Naslovna // Društvo // “Kopernikus Novi put” obeležio 79 godina postojanja i rada

“Kopernikus Novi put” obeležio 79 godina postojanja i rada

„Naš nedeljnik uživa veliko poverenje i naklonost čitalaca sa područja Pomoravlja, Resave i Levča, a i dalje će, na njihovo zadovoljstvo, nastaviti da izveštava o svim društvenim temama“ rekao je između ostalog Ljubiša Bata Vujić, direktor Kopernikus RTV Jagodina

Foto: TV Kopernikus

Nedeljnik „Kopernikus Novi Put“ obeležio je, protekle nedelje 3. marta, 79 godina postojanja i uspešnog rada.

„Novi put“ prvi je od tri medija istoimenog tadašnjeg javno informativnog preduzeća. U periodu privatizacije, u novembru 2015. godine, postaje deo Kopernikus grupacije, a uprkos brojnim društvenim promenama – jedno je od retkih štampanih glasila u Srbiji koje se može pohvaliti tako dugom tradicijom, a koje se u Pomoravlju, Resavi i Levču, već 79 godina, sa uživanjem drži u rukama, prelistava i čita od prve do poslednje stranice.

-Nedeljnik „Novi put“ zahvaljujući profesionalnom, objektivnom, korektnom  i pravovremenom izveštavanju uživa veliko poverenje čitalaca sa celog Pomoravskog okruga. Obrađujemo apsolutno sve društvene teme: od privrede i poljoprivrede, preko politike i ekonomije, pa sve do obrazovanja, turizma, sporta i socijalne zaštite. Svi segmenti društva su obuhvaćeni i mogu da kažem, na osnovu svih poziva koje dobijamo da naše ekipe isprate određena događanja, jasno nam je da „Novi put“ ima jednu veliku čitalačku publiku i da uživa veliko poverenje i naklonost čitalaca sa područja Pomoravlja, Resave i Levča. Kroz redakciju „Novog puta“ prošao je veliki broj novinara, urednika, tehničkih prelamača i fotoreportera, tako da su mnogi od njih ostavili dubok trag u štampanom novinarstvu Pomoravlja, takođe i Srbije. „Novi put“ će i dalje nastaviti da radi i da izveštava na zadovoljstvo i korist građana Pomoravlja, Resave i Levča –rekao je Ljubiša Bata Vujić, direktor Kopernikus RTV Jagodina.

U razdoblju dugom skoro osam decenija, ovaj renomirani nedeljnik uspešno odoleva svim izazovima sa kojima se susreće. Slogan „Novog puta“ je „Čitamo se od srede od srede“, a iz redakcije se nadaju da će tako i ostati u vremenima koja dolaze – uz veliku zahvalnost čitaocima na dugogodišnjem poverenju. 

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .