Naslovna // Društvo // Misterija napokon raznjašnjena

Misterija napokon raznjašnjena

 

Promovisana knjiga „Anatomija sudskog ubistva“ autora Vukašina Andrića u Jagodini. Na tribini o poslednjim danima Slobodana Miloševića, govorili i visoki funkcioneri SPS-a Toma Bušetić i Zoran Anđelković

Skrivane činjenice napokon dostupne javnosti: Promocija je privukla veliki broj ljudi

Кnjiga „Anatomija sudskog ubistva“ autora doktora Vukašina Andrića predstavljena je protekle srede u sali Pomoravskog okruga u Jagodini. Tribina je privukla veliki broj prisutnih, a pored autora, o knjizi su, pored autora, govorili visoki funkcioneri SPS-a, Toma Bušetić i Zoran Anđelković.
Кnjiga opisuje poslednje dane bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije, a kasnije i Srbije, Slobodana Miloševića, tokom boravka u zatvoru u Ševeningenu. Autor ovom knjigom želi da dokaže da Slobodan Milošević nije umro prirodnom smrću, već da je ubijen:
Suština knjige je da je Slobodan Milošević od dolaska u Ševeningen nije lečen. Parker je taj izveštaj napisao da bi sakrio sve što se dešavalo. On je pokazao da je Slobodan umro od infarkta, iako nije bilo tako, već je najverovatnije otrovan „droperidolom“. To je veliki problem i mislim da je knjiga sublimat svega onoga što se dešavalo od samog hapšenja pa do njegove smrti. To je ono što je najvažnije u knjizi. Više od 5300 strana materijala sam obradio da bih ovo ustanovio –rekao je Andrić.
Andrić je više puta israzio sumnju u kompetentnost lekara koji su bili na usluzi Slobodanu Miloševiću i čak smatra da datum njegove smrti nije 11., već 10. mart 2006. godine, kada mu je data supstanca od koje je preminuo. Napominje da su te večeri kamere u zatvoru bile isključene, za šta takođe smatra da nije bilo slučajno.
O knjizi su govorili visoki funkcioneri SPS-a Toma Bušetić i Zoran Anđelković. Bušetić je, tokom svog govora, između ostalog rekao da „knjiga potvrđuje zločinačko ponašanje prema Miloševiću i da kao takva beleži činjenice“.
Dušan Miletić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .