Naslovna // Društvo // Najlepsa Danijela

Najlepsa Danijela

Izbor za „Mis Svilajnca“: najlepša Danijela Jovanović

U organizaciji „Grace Model Agency“ iz Svilajnca vlasnika Darka Miloševića, a pod
pokroviteljstvom kluba „Let’s Go“, u prijatnom ambijentu bašte ovog svilajnačkog kluba proteklog vikenda održan je izbor za „Mis Svilajnca 2013“.

U konkurenciji od petnaestak devojaka iz Svilajnca, Despotovca, Požarevca, Velike Plane, Rače, Batočine, Markovca, Četereža i Vojske, titulu „Mis Svilajnca 2013“ osvojila je dvadesetjednogodišnja Danijela Jovanović, studenkinja iz Svilajnca, prva pratilja je Milica Milenković (19), učenica iz Vojske, a druga pratilja Marija Petrović, učenica iz Batočine. Žiri je lentu „Mis šarma“ dodelio Aleksandri Milenković (19) iz Požarevca.
Sve učesnice izbora za mis dobile su prigodne poklone, a pobednice i novčane nagrade. Za prvo mesto 150 evra, dok su drugo i treće plasirana dobile 100, odnosno 50 evra.

Ovu popularnu manifestaciju pomogao je veći broj preduzeća, a nepravedno bi bilo ne pomenuti sve lepe i hrabre devojke koje je brojna publika burnim aplauzima pozdravljala tokom cele letnje noći u gradu na Resavi. Ovogodišnje učesnice izbora za mis bile su Danijela Jovanovic, Aleksandra Milenković, Ivana Ljubomirović, Sandra Junković, Nataša Jović, Jovana Lazić, Teodora Spasić, Marija Glišić, Maja Gavrilović, Jovana Stoilović, Nataša Matić, Marija Petrović, Milica Milenković i Đina Veljković.

Tekst i foto: Milojko Milanović

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .