Naslovna // Društvo // NLB banka donirala zaštitne rukavice Centru za socijalni rad u Jagodini

NLB banka donirala zaštitne rukavice Centru za socijalni rad u Jagodini

“Ova donacija nam znači puno zato što su naši volonteri stalno na terenu” rekla je Biserka Jakovljević, direktorka ove ustanove

Biserka Jakovljević i Darko Marković

Ekspozitura „NLB“ banke u Jagodini donirala je proteklog četvrtka nekoliko paketa zaštitnih rukavica Centru za socijalni rad u Jagodini:

-„NLB“ banka je mnogo puta do sada pokazala da je dobar korporativni komšija i da je društveno odgovorna komapnija. To dokazuje i na ovaj način, jer je odlučila da pomogne Srbiji u doba korona virusa. Odlučili smo da pomognemo najugroženijim institucijama, a to su: bolnice, centri za socijalni rad i drugi ustanove koje se bave zdravljem ljudi. Centru za socijalni rad u Jagodini smo uručili zaštitne rukavice za jednokratnu upotebu –rekao je Darko Marković, direktor ekspoziture „NLB“ banke u Jagodini.

Donacija je uručena Biserki Jakovljević, direktorki Centra za socijalni rad u Jagodini:

-Zahvaljujem se gospodinu Markoviću na ovoj bitnoj donaciji. „NLB“ banka je i u ranijem periodu pomagala siromašne i najosetljivije grupe svojim donacijama, ali eto sada imamo priliku i mi da dobijemo zaštitne rukavice koje svakodnevno koriste volonteri na terenu, a koje je teško kupiti i nabaviti. Zahvaljujemo se „NLB“ banci na razumevanju i ovoj društvenoj odgovornosti koju su pokazali u ovom trenutku –istakla je Jakovljević.

D.M.


tagovi: , , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .