Naslovna // Društvo // “Noćni vukovi” uručili 50 svetosavskih paketića deci korisnika Narodne kuhinje

“Noćni vukovi” uručili 50 svetosavskih paketića deci korisnika Narodne kuhinje

Mališani i njihovi roditelji su presrećni, a iz organizacije su istakli da im je zadovoljstvo što su deci na ovaj način izmamili osmehe na licima

Obostrano zadovoljstvo: Foto TV Kopernikus

Povodom Dana Svetog Save, a na inicijativu Vlade Moskve, Federacija mototurizma Rusije i Udruženje ruskih motociklista “Noćni vukovi”, uručili su protekle srede 50 božićnih i novogodišnjih paketića deci u Srbiji, ali i u gradovima i mestima regiona. Darovi su stigli i u jagodinski Crveni krst, gde su, uz pomoć volontera ove humanitarne ustanove,  uručeni deci čiji su roditelji na programu Narodne kuhinje.

Iz organizacije su istakli da su veoma zadovoljni što učestvuju u ovoj akciji:

-Velika je čast i veliko zadovoljstvo što smo danas ovde, kao i to što smo uručili paketiće deci kojoj to mnogo znači –rekao je Lazar Đurić, prijatelj Udruženja ruskih motociklista “Noćni vukovi”.

Podršku realizaciji ove akcije, pored gorepomenutih institucija, pružili su i Ambasada Rusije, Ruski dom, kao i Fond jedinstva pravoslavnih naroda. Ovim gestom Dan Svetog Save dodatno je ulepšan velikom broju mališana – naročito onima kojima ovakav vid pažnje mnogo znači, a koji su sa radošću primili paketiće od donatora.

D.M.

tagovi: , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .