Naslovna // Društvo // Prikupljeno više od 135 hiljada dinara za Šokija

Prikupljeno više od 135 hiljada dinara za Šokija

Na humanitarnom koncertu održanom u jagodinskoj Gimnazij nastupio je veliki broj jagodinskih rok izvođača, a odazvao se veliki broj ljudi

Foto: Facebook stranica bend “Kreativna zona”

Humanitarni koncert za lečenje Gorana Nikolića Šokija održan je proteklog ponedeljka, 14. oktobra, u holu Gimnazije „Svetozar Marković“ u Jagodini. Tokom koncerta, prikupljeno je više od 135 hiljada dinara.

Poznati jagodinski bubnjar Goran Nikolić Šoki nalazi se u teškoj zdravstvenoj situaciji. Tim povodom, jagodinski muzičari udružili su snage i organizovali rok svirku. Ulaz je bio slobodan, a posetioci su mogli da ubace u kutiju željenu svotu novca koja je namenjena upravo za Šokijevo lečenje:

-Goran Nikolić Šoki je legendarni jagodinski bubnjar. Goran je teško bolestan, bori se za život i ovo je doprinos nas jagodinskih muzičara ne samo nas koji smo radili sa njim već i ostalih ljudi koji vole muziku i koji znaju šta je on za muziku našeg grada. Sve je svrha da mu pošaljemo pozitivnu energiju i da pokušamo da skupimo što više prihoda kako bi mu olakšali lečenje –rekao je Goran Stevanović Ćine, jedan od muzičara koji su nastupili te večeri.

Tokom večeri, nastupili su bendovi „Kreativna zona“, „Black and white“, srpsko-švajcarski sastav „Evolucija“ na čijem je albumu svirao upravo Šoki svirao bubnjeve, „Terminus“, „Mapetovci“ i „Ćine acoustic band“, koji su prisutnima priredili pravi rok spektakl. Brojni posetioci uživali su u nastupu jagodinskih grupa, a svojim dolaskom, pozitivnom energijom i novčanim donacijama, posetioci, ali i bendovi, svakako su pružili Goranu podršku i nadu u bolje sutra.

Dušan Miletić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .