Naslovna // Društvo // Penzioneri iz Leposavića oduševljeni turističkom ponudom Jagodine

Penzioneri iz Leposavića oduševljeni turističkom ponudom Jagodine

Oko 150 njih je dočekano u turističkom kompleksu „Kočin hrast“, a posle toga obišli su i Crkvu Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu, kao i Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt „Tigar“ u Jagodini Članovi Udruženja penzionera u Leposaviću na Kosovu i Metohiji posetili su protekle subote grad Jagodinu.

Foto: TV Kopernikus

Oni su u turističkom kompleksu „Kočin hrast“ dočekani, kako tradicija nalaže, uz pogaču i so, a tom prilikom posetili su i Crkvu Svetog Jovana Krstitelja u Končarevu, kao i Akva park, Zoološki vrt „Tigar“ i Muzej voštanih figura. Zbog tople dobrodošlice nisu krili svoje zadovoljstvo:

-Ovo ne mogu da zaboravim, svaka vam čast. Drago mi je što je prihvatio da sarađuje sa nama, ali i zbog ovakvog dočeka. Zahvaljujem se u ime svih onih koji su došli, ali i u ime svih onih koji nisu mogli da dođu. Nismo očekivali da bude ovako lep ambijent –rekao je Radosav Milunović, predsednik Udruženja penzionera u Leposaviću.

Iz Udruženja penzionera grada Jagodine istakli su da su srećni zbog posete članova Udruženja penzionera iz Leposavića:

-Jako nam je drago što su ovi ljudi došli kod nas. Kada su nam rekli da će biti tri puna autobusa, nama je bilo puno srce. Oni su se svi skupili i dragi su nam gosti. Obišli su skoro celu Zapadnu Srbiju i došli u Jagodinu. Mislim da smo im priredili lep doček, onako kako dolikuje –rekao je Časlav Đorđević, predsednik Udruženja penzionera u Jagodini.

Organizaciju posete pomogla je i Skupština grada Jagodine. Udruženje penzionera u Leposaviću na Kosovu i Metohiji postoji od 1975. godine. U svom sastavu ima tri mesna odbora i više od 2500 članova, a redovno organizuju brojne aktivnosti.

D.M.

tagovi: , , , ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .