Naslovna // Društvo // Plesna škola “DreamTeam UDC” proslavila treći rođendan

Plesna škola “DreamTeam UDC” proslavila treći rođendan

Pored ovog iz Jagodine, nastupili su i plesni klubovi „22 Dance“ i „DC Team“ iz Paraćina. Na sceni je bilo oko 200 plesača koji su predstavili sa 25 koreografija

Plesači su oduševili prisutne

Plesna škola „DreamTeam UDC“ proslavila je tri godine uspešnog rada i postojanja protekle nedelje, 2. februara, koncertom u sali Centra za kulturu „Svetozar Marković“ u Jagodini.

Na sceni se predstavilo oko 200 plesača kako iz ovog jagodinskog plesnog kluba, tako i iz srodnih paraćinskih klubova: „22 Dance“ i „DC Team“, u kojima igraju mladi ljudi kako iz Jagodine i Paraćina, tako i iz Ćuprije i Batočine. Oni su se predstavili sa 25 koreografija, a ovaj događaj bio je prilika da se podsete na sve ono što su postigli u prethodnoj godini, kao i na učešće na Svetskom prvenstvu:

-Par godina smo izostajali sa Svetskih prvenstava, ali prošle godine smo uspeli da se organizujemo i da odemo. Zahvaljujemo se Skupštini grada Jagodine i Jagodinskom sportskom savezu na pomoći koju su nam pružili. Put je bio dugačak i dalek. Trudimo se da iz godine u godinu pratimo svetske trendove i što se tiče koreografija, ali i kostima. Pratimo svetsku scenu i trudimo se da sve to lepo izgleda –rekao je Branimir Đuričić, direktor plesne škole „DreamTeam UDC“ u Jagodini.

Plesači su dali svoj maksimum na sceni i briljirali tokom izvođenja koreografija uz poznate plesne numere. Koncert je ispunio salu Centra za kulturu u Jagodini do poslednjeg mesta, a prisutni su svaki nastup nagradili burnim aplauzima.

Dušan Miletić

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .