Naslovna // Društvo // Podeljeno 1850 novogodišnjih paketića mališanima jagodinskih vrtića

Podeljeno 1850 novogodišnjih paketića mališanima jagodinskih vrtića

„Možemo da se pohvalimo da imamo više upisane dece, te da su protekle tri godine bile veoma uspešne što se tiče nataliteta u našoj opštini“ rekla je Violeta Nikolić, direktorka Predškolske ustanove „Pionir“ u Jagodini

Foto: TV Kopernikus

Veliki broj mališana, kako iz grada tako i iz sela, okupio se u proteklog petka u sali vrtića „Pionir“ u Jagodini jednim lepim povodom – a to je tradicionalna podela novogodišnjih paketića. Uz muziku, koreografiju i pomoć animatora, deca su sa velikom radošću dočekala Deda Mraza, koji ih je sve pozdravio, a potom i uručio paketiće koje su svi željno iščekivali. 

Iz Predškolske ustanove „Pionir“ izrazili su veliko zadovoljstvo zbog odličnog raspoloženja mališana tokom uručivanja paketića, kao i to da je za njih najveća radost kada vide osmehe na dečjim licima.

-Najsrećniji dan za njih je podela paketića. Tome se najviše raduju. Inače, naša deca vole da proslavljaju sve naše praznike ovde, ali podela paketića je za njih nešto najlepše. Mi smo pripremili, u organizaciji Skupštine grada Jagodine i ove godine, ali i prošle, paketiće za sve mališane naše predškolske ustanove. Ukupno 1850 paketića je podeljeno –rekla je Violeta Nikolić, direktorka Predškolske ustanove „Pionir“.

Takođe, direktorka je izrazila i svoje želje u 2023. godini.

-Pre svega želimo da nam deca budu zdrava i da ih bude još više. Mi možemo da se pohvalimo da imamo više upisanih mališana i da su i 2020., 2021. i 2022. godina uspešne što se tiče nataliteta u našoj opštini. Neka sledeća bude još bolja –istakla je ona.

S obzirom na odličnu atmosferu koja je vladala tokom priredbe, druženja sa Deda Mrazom i podele paketića, sasvim je sigurno da će ovaj dan mališanima ostati u najlepšem sećanju, a ovim gestom Skupština grada Jagodine pokazala je da su joj radost najmlađih i borba protiv bele kuge i dalje na prvom mestu.

Podsećanja radi, Predškolska ustanova „Pionir“ u Jagodini ima sedam gradskih objekata i 33 izdvojena odeljenja u selima koja teritorijalno pripadaju jagodinskoj opštini.

D.M.

tagovi: ,

Copyright © 2012-2013 Novi Put. .